Iulian, băiețelul de opt ani care nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsit

23 Sep 2019   •   22:27
Iulian, băiețelul de opt ani care nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsit

Update: Poliția Alba a anunțat luni seara, în jurul orei 22.00, că a fost găsit copilul dat dispărut. Se afla în apropiere de terasa ”La vizitiu”, în Șanțurile Cetății. A fost preluat de polițiști, care fac verificări pentru a stabili dacă minorul a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: Poliţiştii din Alba caută un minor de 8 ani care a cărui dispariţie a fost semnalată luni seara, 23 septembrie.

Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 septembrie 2019, în jurul orei 20,00, Poliţia Municpiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiul sau, în vârstă de 8 ani, a plecat de la şcoală, în dimineaţa zilei de 23 septembrie, în jurul orei 09,00, şi nu a mai ajuns acasă.  

Semnalmentele minorului GĂLDEAN IULIAN CRISTIAN sunt următoarele: • înălţime 1,30 m, • greutate 30 de kg, • păr negru, tuns scurt,   La data dispariţiei, acesta purta pantaloni gri, hanorac alb, cu gluga si era încălţat cu tenişi.  

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmarire.

x close