Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă maximă: Copil de șase ani dispărut

Alertă maximă: Copil de șase ani dispărut

Alertă maximă: Copil de șase ani dispărut
03 Iul 2018   •   12:51

Alertă maximă în județul Harghita, după ce un copil de șase ani a dispărut luni, chiar de lângă colegii săi de joacă, în apropierea casei.

Copilul are aproximativ 1 metru 20 înălţime, păr blond şi ochi căprui.

Copilul este din Bălan. Mama copilului a fost cea care a sesizat dispariția copilului. Din verificările efectuate, rezultă că luni seara minorul se juca cu un grup de copii în apropierea imobilului de domiciliu, dar, la un moment dat, aceștia nu l-au mai zărit în preajma lor. Ulterior, minorul a fost văzut în curtea localului fostei grădinițe “ Licurici “ din Bălan.

În momentul respectiv, minorul purta următoarele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte : pantaloni de trening, de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap șapcă roșie, încălțăminte sport cu leduri în talpă.

Au fost desfășurate activități de căutare în care au fost angrenate efective de la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “ Oltul “ al Județului Harghita, acestea continuând și în prezent.

×
Subiecte în articol: copil disparut
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close