x close

Alexandru Cumpănașu, solicitare de urgență după ce s-a aflat de cele cinci apeluri ale Alexandrei Măceșanu, la 112: O să fac și o plângere la Parchet

29 Iul 2019   •   17:52
Alexandru Cumpănașu, solicitare de urgență după ce s-a aflat de cele cinci apeluri ale Alexandrei Măceșanu, la 112: O să fac și o plângere la Parchet

Alexandru Cumpănașu a declarat la Antena 3 că a făcut o solicitare la STS pentru transmiterea convorbirilor, Alexandrei Măceșanu cu operatorul 112. Cumpănașu mai susține că se fac presiuni asupra lui din cauza declarațiilor pe care le face și că va depune o cerere la Parchet, în acest sens.

”Am ascultat și eu ce au declarat nătărăii de la STS. Pot spune așa, păi oamenii ăștia au tupeul să dea vina pe blocarea acelei achiziții publice pentru upgradarea softului în condițiile în care era deja un câștigător, iar la Summit domnul Macron a convins pe cine trebuie să câștige locul doi, care era o firmă franceză. Cu cât tupeu și nesimțire vin ăștia să ne zică lucrurile astea. Dacă s-au blocat lucrurile astea s-au blocat pentru niște interese internaționale. 

În al doilea rând informațiile cu rețeaua GSM, dacă în România nu reușești lucrul ăsta. În alte țări unde sistemul e la pământ cum se face? Am transims serviciului de telecomunicații speciale, solicitare în numele familiei, pentru a-mi transmite toate acele convorbiri pe care Alexandra le-a avut cu 112. Vreau să văd ce îmi voi răspunde și când mi le vor da. Ei nu își asumă nicio vină. Poliția nu își asumă nimic. Se fac presiuni asuprea mea să fac declarații. O să depun plângere la Parchet.”, a spus Cumpănașu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati