Antena 3 CNN Actualitate Social Apelul fostului preot Cristian Pomohaci la decizia de caterisire va fi discutat joi de Mitropolia Ardealului

Apelul fostului preot Cristian Pomohaci la decizia de caterisire va fi discutat joi de Mitropolia Ardealului

Apelul fostului preot Cristian Pomohaci la decizia de caterisire va fi discutat joi de Mitropolia Ardealului
05 Oct 2017   •   08:35

Fostul preot Cristian Pomohaci încearcă, joi, să îi convingă pe reprezentanţii Constitoriului Mitropolitan că merită să rămână preot, la Sibiu urmând să se judece apelul la caterisirea dispusă de în luna iulie, la Alba Iulia. 

Pomohaci a avut termen două săptămâni să studieze dosarul.

Cristian Pomohaci este aşteptat, la Mitropolia Ardealului, din Sibiu, unde încearcă să îi convingă pe reprezentanţii Consitoriului Mitropolitan că nu este vinovat de acuzaţiile ce i se aduc.

Dacă reprezentanţii Consistoriului Mitropolitan îi vor da dreptate lui Cristian Pomohaci, acesta va putea rămâne preot, însă dacă decizia îi va fi nefavorabilă, rămâne în vigoare caterisirea, decisă la Alba Iulia.

În urmă cu două săptămâni, Cristian Pomohaci a venit la aceeaşi instanţă de judecată preoţească, însă în 19 septembrie a cerut timp pentru studierea dosarului.

În funcţie de hotărârea care va fi adoptată în acest caz de Consistoriul Mitropolitan, Cristian Pomohaci poate face recurs, la Consistoriul Superior Bisericesc.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Pomohaci preot apel dosar
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close