Antena 3 Actualitate Social Cât va costa o bere la terasă, pe starea de alertă. Ce măsuri vor lua patronii pentru a recupera din pierderi

Cât va costa o bere la terasă, pe starea de alertă. Ce măsuri vor lua patronii pentru a recupera din pierderi

19 Mai 2020   •   16:52
Cât va costa o bere la terasă, pe starea de alertă. Ce măsuri vor lua patronii pentru a recupera din pierderi
Sursa foto: Wikipedia

Încep pregătirile pentru marea deschidere a teraselor din toată țara, după ce oficialii au decis ca aceasta să aibă loc pe data de 1 iunie. Patronii trebuie să se pună la punct cu toate detaliile cerute de starea de alertă.

Distanțarea meselor e principala măsură pentru protecția clienților, însă o întrebare fără răspuns vor mări sau nu patronii prețurile după pierderile din starea de urgență.

Unii patroni de restaurante au spus că vor majora ușor prețurile cu 3-5% pentru a câștiga mai mult în perioada următoare. Unii nu vor mări, dar vor să le ceară clienților să stea un timp limitat la mese o oră, o oră jumătate pentru a putea servi cât mai multe persoane.

Personalul multor terase din Capitală au scos deja jumătate din numărul de mese,  au fost cumpărate termoscanere pentru testarea temperaturii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close