Antena 3 CNN Actualitate Social Ce le promitea Liviu Dragnea medicilor în urmă cu o lună

Ce le promitea Liviu Dragnea medicilor în urmă cu o lună

Ce le promitea Liviu Dragnea medicilor în urmă cu o lună
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Iun 2017   •   13:26

Este haos de nedescris cu legea salarizării, în special cu banii pentru medici şi profesori. Ministerul de Finanţe nu are fonduri care să suporte toate creşterile salariale de la 1 ianuarie 2018.

Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, declara recent că salariile medicilor militari vor fi aliniate la nivelul celor ale medicilor civili, o dată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice în sistemul bugetar.

„Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate”, a precizat liderul PSD.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a explicat în direct la Antena 3 că toţi bugetarii îşi vor primi banii promişi, însă în două tranşe: prima - de la 1 ianuarie, iar a doua - de la 1 martie anul viitor. În legătură cu afirmaţia lui Viorel Ştefan, potrivit căruia salariile din sănătate nu se vor mai dubla, Vasilescu a precizat că acesta nu a asistat până la sfârşit la discuţii şi că negocierile au fost continuate de secretarii de stat din Ministerul de Finanţe.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close