Antena 3 CNN Actualitate Social Cultură de canabis în curtea bunicii. Un tânăr de 21 de ani, din Teleorman, vindea droguri prin sate

Cultură de canabis în curtea bunicii. Un tânăr de 21 de ani, din Teleorman, vindea droguri prin sate

Cultură de canabis în curtea bunicii. Un tânăr de 21 de ani, din Teleorman, vindea droguri prin sate
03 Oct 2018   •   12:52

Procurorii DIICOT şi poliţişti din Teleorman au făcut două percheziţii la domiciliul unui tânăr de 21 de ani şi a bunicii sale, ambele în comuna teleormăneană Moşteni. Oamenii legii au confiscat 60 de grame de cannabis şi cinci plante de cannabis în diferite stadii de evoluţie. 

Poliţişti de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Teleorman, au făcut, luni, 1 octombrie, două percheziţii la domiciliul unui tânăr în vârstă de 21 de ani şi a bunicii sale, scrie adevarul.ro. 

Ambele percheziţii au fost făcute în comuna teleormăneană Teleorman. S-au confiscat 60 de grame de fragmente de culoare verde-oliv, cu aspect şi miros specific de cannabis şi 5 plante ce par a aparţine speciei de cannabis, în diverse stadii de vegetaţie, susţin anchetatorii.

×
Subiecte în articol: bunica Teleorman droguri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close