Antena 3 CNN Actualitate Social Cum arăta băiatul de 13 ani din Galaţi care a fost găsit în urma mesajului Ro-Alert

Cum arăta băiatul de 13 ani din Galaţi care a fost găsit în urma mesajului Ro-Alert

Românii din trei judeţe au fost alertați, vineri seară, prin sistemul RO-ALERT, privind dispariția unui minor din Galați. 

Cum arăta băiatul de 13 ani din Galaţi care a fost găsit în urma mesajului Ro-Alert
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    01 Oct 2022   •   09:32

Locuitorii din Galaţi, Tulcea şi Bucureşti din au fost anunțați, vineri seară, prin alertă pe telefonul mobil despre dispariția unui copil din Galaţi.

Între timp, băiatul a fost găsit în Gara de Nord din Bucureşti, la scurt timp de la avertismentul transmis de autorități.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de acasă, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate şi nu a mai revenit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinatia București, cu plecare la ora 14.45.  

A fost recunoscut de mama sa in urma vizionarii inregistrarilor video de pe camerele video. A fost dat RO-Alert în București, dar și Tulcea", au transmis poliţiştii.

Din fericire, băiatul de 13 ani a fost găsit în Gara de Nord din Bucureşti şi se află în custodia colegilor de la Poliția Transporturi.

"La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Galaţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12:30, fiul său vitreg, Druţu Angelin George, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuţii telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, şi nu a mai revenit", a transmis Poliţia Română.

Sistemul RO-Alert - Copil dispărut a fost lansat din luna mai de Guvern, în colaborare cu Poliţia Română, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi STS.

Acest tip de alertă a mai fost dat şi în alte oraşe din ţară. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) lansează mesajul după indicaţiile Poliţiei, în funcţie de informaţiile pe care le au despre copiii dispăruţi.
 

×
Subiecte în articol: copil disparut Galați
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close