Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri cutremurătoare în dosarul părintelui Pomohaci. Ce detalii noi au ieșit la iveală

Dezvăluiri cutremurătoare în dosarul părintelui Pomohaci. Ce detalii noi au ieșit la iveală

Dezvăluiri cutremurătoare în dosarul părintelui Pomohaci. Ce detalii noi au ieșit la iveală
Sursa foto: Foto: Cristian Pomohaci/ Facebook
12 Dec 2017   •   16:37

Dezvăluiri cutremurătoare în dosarul părintelui Pomohaci. Dacă până acum vorbeam despre o singură victimă care a depus plângere împotriva lui, ei bine, surse judiciare detonează bomba. Mai multe victime au fost audiate de procurori și au depus plângere împotriva fostului preot. Dosarul devine din ce în ce mai stufos.

La scurt timp după apariţia unei înregistrări, unde Pomohaci s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de corupere a unui minor, cei care îl acuză au prins curaj şi au făcut publice detalii şocante.

Sătenii ştiau că se întâmplă ceva acasă la fostul preot, însă nimeni nu zicea nimic. Unii pentru că, spun ei, se temeau de mânia lui Dumnezeu, alţii pentru că faima lui Pomohaci le aducea prosperitate în afaceri şi turişti cât cuprinde. Însă care a fost cu adevărat preţul tăcerii numai copiii din casa lui Pomohaci îl ştiu.

Concertele îl transformaseră pe Pomohaci într-unul dintre cei mai bogaţi preoţi din zona Clujului. Pomohaci are opt aprtamente despre care experţii imobiliari spun că ar valora 1.200.000 de euro, deci avea de unde să dea, pentru că şi Dumnezeu i-a dat. Însă Dumnezeu i-a şi luat, pentru că odată cu izbucnirea scandalului, mai marii preoţimii l-au chemat la judecata bisericească.

Pomohaci a fost caterisit, după luni bune în care reprezentaţii bisericii au analizate mai multe probe. Deci nu mai poate sluji în biserică. Însă nimic nu l-a putut ţine departe de scenă şi concertele sale de muzică populară.

Cristian Pomohaci nu se va prezenta însă doar la concerte, ci şi în faţa procurorilor atunci când aceştia îl vor chema în dosarul întocmit pe numele său.

×
Subiecte în articol: Pomohaci detalii dosar victime hartuire
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close