Antena 3 CNN Actualitate Social Directoarea unei agenții păgubite de Omnia Turism: „Ne-au amenințat cu moartea”

Directoarea unei agenții păgubite de Omnia Turism: „Ne-au amenințat cu moartea”

Directoarea unei agenții păgubite de Omnia Turism: „Ne-au amenințat cu moartea”
24 Oct 2017   •   08:46

Directoarea unei agenții păgubite de Omnia Turism cu sute de mii de euro a spus că de la sinuciderea patronului de la Omnia Turism, domnește panica printre turiștii care aveau pachete turistice cumpărate de la ei, potrivit libertatea.ro.

Pe rețelele de socializare a fost creat un grup al Păgubiților Omnia Turism și la un moment dat a existat și o listă a agențiilor partenere, inclusiv cu valoarea pagubei pe care au suferit-o fiecare dintre ele.

La multe dintre acestea, situația este îngrijorătoare. Este și cazul unei agenții din sectorul 5, păgubită de Omnia Turism cu aproximativ 300.000 de euro.

În ultimele 6 zile, atât directoarea cât și angajații agenției păgubite de Omnia Turism cu sute de mii de euro au primit foarte multe amenințări la adresa lor și a familiilor lor.

În acest context, agenția își desfășoară acum activitatea doar online: „Având în vedere că ne-au amenințat cu moartea, vom lucra doar online. Vom onora toate contractele aflate în desfășurare, cu excepția pachetelor Omnia Turism, lucru care va dovedi buna noastră credință”, a mai spus directoarea agenției.

×
Subiecte în articol: patron agentie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close