Antena 3 CNN Actualitate Social Fost procuror: Exclud ipoteza accidentului și sinuciderii în cazul Condrea. Cum ar fi murit patronul Hexi

Fost procuror: Exclud ipoteza accidentului și sinuciderii în cazul Condrea. Cum ar fi murit patronul Hexi

Fost procuror: Exclud ipoteza accidentului și sinuciderii în cazul Condrea. Cum ar fi murit patronul Hexi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Iun 2016   •   22:28

Juristul Sergiu Andon, fost procuror, a spus sâmbătă, că el exclude varianta sinuciderii și a accidentului rutier în cazul lui Dan Condrea, la fel ca și pe cea că ar fi ”semnătura” serviciilor.

”Exclud varianta accidentului rutier, sinuciderea și semnătura serviciilor SIE și SRI”, a spus juristul Sergiu Andon, fost procuror, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Totodată, Andon a spus că exclude chiar și varianta exhumării lui Condrea, așa cum crede generalul Pavel Abraham că se va întâmpla.

Întrebat cum crede, în final, că a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, fostul procuror nu a dorit să răspundă.

Luate prin excludere însă, singura variantă ar rămâne cea a unui omor calificat, au concluzionat invitații de la Antena 3.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close