Antena 3 CNN Actualitate Social Fosta noră a lui Virgil Măgureanu: Mă tem pentru viața mea

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu: Mă tem pentru viața mea

de M.Z.    |    05 Mai 2016   •   19:39

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Măgureanu, a mărturisit joi, la Antena 3, că se teme pentru viața ei și se gândește să-și ia gardă de corp.

Reacția ei vine după dezvăluirile făcute împreună cu Florin Ghiulbenghian, dar și după crima comisă recent în magazinul său.

Alina Măgureanu lasă de înțeles că în locul vânzătoarei care a fost ucisă în magazinul pe care ea îl deține e posibil ca ținta să fi fost ea însăși.

”Și ieri (miercuri - n.r.) mi-a spus domnul procuror că ar trebui să am gardă de corp și să nu mai umblu singură. (...) Dacă cineva a vrut să mă sperie, m-a speriat cumplit. Îmi este frică și de umbra mea din garaj”, a spus Alina Măgureanu, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

De asemenea, fosta noră a lui Măgureanu a spus că vânzătoarea din magazinul ei a fost ucisă la ora la care ele urmau să se întâlnească.

”Eu nu spun că eram o țintă, dar nu este exclus. E o supoziție pe care am auzit-o de la niște polițiști și sper să nu se adeverească”, a continuat Măgureanu.

Totodată, femeia mai susține că, în urmă cu șase luni, a primit o amenințare cu moartea, în timp ce era pe stradă.

”Probabil că mâine îmi voi angaja și o gardă de corp”, a spus Alina Măgureanu, fosta noră a fostului șef al SRI.

Citiți și Fosta noră a lui Virgil Măgureanu îl dă în judecată pe Traian Băsescu

×
Parteneri
A murit Paco Rabanne
x close