Antena 3 CNN Actualitate Social Tinerii au ajuns să se împrumute pentru a-și putea organiza nunta

Tinerii au ajuns să se împrumute pentru a-și putea organiza nunta

Tot mai mulți tineri la început de drum își organizează nunți fastuoase și rămân cu o gaură financiară. Aceștia aleg să se împrumute la bănci pe o perioadă îndelungată pentru a-și organiza evenimentul.

Tinerii au ajuns să se împrumute pentru a-și putea organiza nunta
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    24 Mai 2023   •   09:28

Nunta la români, între împrumut și faliment personal. Tot mai mulți tineri la început de drum își doresc să aibă parte de o nuntă de vis, faimoasă, dar acest eveniment, care se dorește a fi unul grandios, îi lasă cu o gaură uriașă în buget, fapt care nu se întâmpla în trecut, atunci când nunta reprezenta un real ajutor pentru tinerii căsătoriți. 

În cadrul noului număr al revistei Income Magazine există un articol foarte bine documentat și care prezintă diferența dintre nunta părinților și nunta copiilor. 

"Nunta părinților a fost un eveniment de la care a rezultat un profit de trei mii de dolari cu care au reușit să achite jumătate din valoarea unei locuințe, iar astăzi, fiica lor are o nuntă care costă circa 40 de mii de dolari, iar speranța lor este ca măcar să poată acoperi cheltuielile.

Citește și: La cât ar putea ajunge darul de nuntă în toamna lui 2023

Poziția tinerilor față de nuntă este complet diferită față de modul cum s-au raportat părinții la același eveniment. Specialiștii spun că există un apetit foarte mare pentru nunți fastuoase.

Cu toate acestea, numărul căsătoriilor a scăzut drastic în ultimii ani, însă atunci când se întâmplă, nunțile sunt cu adevărat fastuoase", a declarat Ioana Erdei, Income Magazine. 

×
Subiecte în articol: imprumut bancar nunta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close