Antena 3 CNN Actualitate Social În urmă cu o lună spăla vase la un restaurant, iar acum defilează pe cele mai mari podiumuri din lume. Care este povestea unei tinere

În urmă cu o lună spăla vase la un restaurant, iar acum defilează pe cele mai mari podiumuri din lume. Care este povestea unei tinere

În urmă cu o lună spăla vase la un restaurant, iar acum defilează pe cele mai mari podiumuri din lume. Care este povestea unei tinere
Sursa foto: Foto: Instagram/ stuckinteenage
06 Oct 2017   •   09:48

Remington Williams spăla vase la un restaurant Chipotle din oraşul Austin, în luna august, însă un recrutor al unei agenţii a remarcat-o, iar o lună mai târziu tânăra de 19 ani mergea pe podiumul de la New York Fashion Week.

Tanni Foreman lua masa alături familia sa atunci când a văzut-o pe Williams și a întrebat-o dacă vrea să devină model. 

"Era îmbrăcată normal, cu salopeta de la Chipotle", a povestit Foreman. "Dar eu îmi dau seama repede de potenţialul cuiva, am văzut pe chipul ei că are tot ce-i trebuie pentru a avea succes.”, a susținut Foreman.

Potrivit businessmagazin.ro, următoarea zi, Williams a venit la sediul agenţiei pentru o şedinţă foto; reacţia din partea designerilor a venit imediat, aceştia spunând că vor să o aibă prezentă la show-urile următoare.

"În mod normal, agenţia are mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti modelele.Ea a fost pur şi simplu aruncată în mijlocul nebuniei.", a mai adăugat Foreman.

De când a început să lucreze cu Foreman, tânăra a prezentat haine pentru Calvin Klein şi Marc Jacobs la săptămânile modei de la New York, Londra, Milano şi Paris.

Remington Williams pare să se descurce cu ritmul nebunesc în care se desfăşoară lucrurile: a postat recent câteva poze cu ea în faţa turnului Eiffel, notând că "Paris e cel mai frumos loc pe care l-am vizitat până în prezent. Nu vreau să mai plec niciodată!"

×
Subiecte în articol: restaurant podium model agentie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close