Antena 3 CNN Actualitate Social ISC: Poarta care a ucis un om în Timișoara, construită nelegal. Dragoș Boța: Au fost cumulate mai multe probleme

ISC: Poarta care a ucis un om în Timișoara, construită nelegal. Dragoș Boța: Au fost cumulate mai multe probleme

ISC: Poarta care a ucis un om în Timișoara, construită nelegal. Dragoș Boța: Au fost cumulate mai multe probleme
26 Oct 2017   •   08:07

Poarta de intrare din Timișoara care a căzut peste o mașină și a ucis un om, în timpul furtunii de luna trecută, nu s-ar fi prăbușit dacă lucrările de reabilitare ar fi fost realizate conform legii.

Concluzia este a expertului care realizează raportul cerul de Inspectoratul de Stat în Construcții, declară surse pentru pressalert.ro.

„Această primă expertiză arată faptul că poarta s-a prăbușit în urma unor cumuli de factori. Expertul care a întocmit acest raport a constatat că au fost cumulate mai multe probleme. Extrem de important este că s-au majorat ariile expuse la vânt în urma lucrărilor de reabilitare din 2015. Inspectaratul de Stat în Construcții a confirmat informațiile Pressalert, conform cărora toate lucrările de reabilitare s-au făcut fără un proiect tehnic, fără un diriginte de șantier. Dacă se respectau toți pașii legali, poarta nu s-ar fi prăbușit”, a declarat Dragoș Boța, pressalert.ro.

×
Subiecte în articol: poarta Timisoara lucrari
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close