Antena 3 CNN Actualitate Social Loc de muncă plătit cu 7.200 de lei, refuzat de români. Cum a fost ironizat un angajator, după ce și-a prezentat oferta pe internet

Loc de muncă plătit cu 7.200 de lei, refuzat de români. Cum a fost ironizat un angajator, după ce și-a prezentat oferta pe internet

Un bărbat din București a fost criticat dur pe rețelele sociale, după ce a publicat o ofertă de angajare, pentru care era dispus să ofere până la 7.200 de lei.

Loc de muncă plătit cu 7.200 de lei, refuzat de români. Cum a fost ironizat un angajator, după ce și-a prezentat oferta pe internet
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2023   •   23:30

În ciuda prețurilor ridicate, românii acceptă cu greu ofertele de muncă, iar antreprenorii se plâng că nu găsesc oameni pentru a-i angaja.

Este și cazul unui bărbat din București, care și-a publicat anunțul de angajare pe Facebook, în speranța că va atrage cât mai mulți candidați.

"Angajez faianțari în București, Sector 5. Contract de muncă, program 08.00-17.00, cu o oră pauză. Salariu 5.000-7.200 Ron net. Nu dau la metru, nu ofer cazare, nu decontez transport”, a scris antreprenorul.

Deși oferta a fost publicată în grupul "Constructori și meseriași în construcții", oamenii nu au fost prea încântați și l-au ironizat pe angajator.

Citește și: Povestea românului care a ajuns să locuiască într-o rulotă vandalizată, după ce propriul nepot i-a luat casa

"Păi eu dacă îți pun 20 de mp pe zi, tu îmi oferi 5.000 de lei?”, a scris cineva.

"La 5.000-7.200 eu mai plătesc încă o dată la stat... Fă calculul acum. Am menționat în anunț că se lucrează cu contract de muncă. Eu lucrez cu dezvoltatorii, nu la negru”, a răspuns angajatorul.

Unul dintre internauți l-a atacat dur pe angajator, spunându-i că plătește atât de puțin pentru că nu știe ce înseamnă să pui zilnic gresie sau faianță.

"Lucrează alții, tu doar subcontractezi sau ești intermediar. Ia să te apuci tu să stai în genunchi și să pui zilnic gresie sau faianță și să îți dau 5.000-7.000, să te văd atunci”, se arată într-un comentariu.

"Ce te face să crezi că eu nu muncesc? Și eu pun gresie și faianță. În plus caut și de muncă, contracte etc... ziua mea de muncă se termină la ora 21.00, nu la 17.00, ca a muncitorilor”, a fost răspunsul antreprenorului, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: angajare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close