Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2017   •   22:48

MESAJE DE CRĂCIUN. Cum ne aflăm în perioada Crăciunului, este bine să fim pregătiţi din timp cu mesajele, felicitările, sms-urile pe care vrem să le trimitem cuiva drag. MESAJE DE CRĂCIUN. Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului stăm şi scriem mesaje, semn că nu i-am uitat şi că ne amintim de toţi cei dragi. MESAJE DE CRĂCIUN.

MESAJE DE CRĂCIUN.  Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri de felicitări de Crăciun.

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Crăciunul este un moment unic în care toţi încearcăm să ne facem “curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Oferă în dar un gând frumos celor dragi alături, aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj luminos.

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. 1. Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. 2. Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. 3. Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. 4. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. 5. Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE. 6. Credinta face orice posibil, speranta ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!



 

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close