Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE PAȘTE. Cele mai inspirate Mesaje de Paște și felicitări pentru cei dragi

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai inspirate Mesaje de Paște și felicitări pentru cei dragi

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai inspirate Mesaje de Paște și felicitări pentru cei dragi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Apr 2017   •   13:47

MESAJE DE PAȘTE  Dacă nu sunteți inspirat pentru urările de Paște pentru cei dragi, iată o serie cu cele mai frumoase urări, felicitări şi sms-uri prin care să le spuneţi celor dragi. MESAJE DE PAȘTE. Trimite MESAJE DE PAȘTE celor dragi

MESAJE DE PAȘTE Concurs de spart ouă

MESAJE DE PAȘTE. De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

MESAJE DE PAȘTE. Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

MESAJE DE PAȘTE Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

MESAJE DE PAȘTEAzi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAȘTE.16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

MESAJE DE PAȘTE. Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

MESAJE DE PAȘTE Gânduri curate, miel împănat

MESAJE DE PAȘTE. Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

MESAJE DE PAȘTE. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

MESAJE DE PAȘTE. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

MESAJE DE PAȘTE. Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

MESAJE DE PAȘTE. Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

MESAJE DE PAȘTE Iepurașul să vină cu tot ce e bun

MESAJE DE PAȘTE. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

MESAJE DE PAȘTE. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

MESAJE DE PAȘTE. Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

MESAJE DE PAȘTE. Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. Paşte mielul fericit, oul sade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ti aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc si spor la toate!

MESAJE DE PAȘTE. Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Aşa ca s-a îmbătat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

MESAJE DE PAȘTE Iartă ce-i de iertat

MESAJE DE PAȘTE. E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

MESAJE DE PAȘTE. Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAȘTE. Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

MESAJE DE PAȘTE Suflet plin de lumină

MESAJE DE PAȘTE. Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

MESAJE DE PAȘTE. Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close