Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase urări pentru colegi

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase urări pentru colegi

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai frumoase urări pentru colegi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Apr 2019   •   10:00

MESAJE DE PAŞTE. Dacă nu sunteți inspirat pentru urările de Paște pentru cei dragi, iată o serie cu cele mai frumoase urări, felicitări şi sms-uri prin care să le spuneţi celor dragi.

MESAJE DE PAŞTE. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE. O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE. Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE. Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE. Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

MESAJE DE PAŞTE. Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE. M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

 

×
Subiecte în articol: mesaje de Paște mesaje de Paște
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close