Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul Sorinei, micuța adoptată în SUA, către familia Şărămăt din Baia de Aramă: „Vă rog să nu mai ziceți prostii” (VIDEO)

Mesajul Sorinei, micuța adoptată în SUA, către familia Şărămăt din Baia de Aramă: „Vă rog să nu mai ziceți prostii” (VIDEO)

Mesajul Sorinei, micuța adoptată în SUA, către familia Şărămăt din Baia de Aramă: „Vă rog să nu mai ziceți prostii” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
13 Noi 2019   •   15:15

Sorina, micuța crescută în Baia de Aramă şi adoptată de familia Săcărin care locuiește în America, al cărei caz a stârnit un val de revoltă și emoții în societatea românească, a înregistrat un mesaj video pentru asistenţii maternali care au crescut-o.

În mesajul Video, Sorina le mulţumeşte, le povestește cum este în noua familie și ce activități are în SUA, însă, lansează și un avertisment către aceștia.

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt, Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, este mesajul Sorinei.

Filmuleţul a fost postat pe contul său de Facebook de jurnalista Ioana Dogioiu.

Citește Și Alt caz „Sorina” zguduie România. Gabriela va fi luată cu forța de la familia care o ține în plasament. Acuzațiile aduse de asistenții maternali

×
Subiecte în articol: Baia de Arama SUA sorina
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close