Antena 3 Actualitate Social Povestea Monicăi, o fată din România care a avut curajul să ceară să fie salvată de proxeneţi

Povestea Monicăi, o fată din România care a avut curajul să ceară să fie salvată de proxeneţi

28 Sep 2015   •   16:08
Povestea Monicăi, o fată din România care a avut curajul să ceară să fie salvată de proxeneţi

O singură dată, îşi aduce aminte un voluntar al unei asociaţii din Italia care luptă să salveze fetele de proxeneţi, o fată i-a cerut ajutorul.

Pe fată o cheamă Monica şi a fost o victimă a traficului de persoane. "Pur şi simplu, doi băieţi din scara blocului m-au luat şi m-au băgat într-o maşină şi m-au sechestrat. Apoi m-am trezit în Italia, unde erau mână în mână cu nişte albanezi", povesteşte Monica.

Povestea de mai jos a fost prezentată în cadrul reportajului "Sclave la export", realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".


Prostituatele sunt printre cele mai vizibile produse exportate ale României. Au invadat Europa şi le poţi vedea zi şi noapte, plimbându-şi trupurile dezgolite pe bulevardele din Occident. Le dispreţuim profund şi le condamnăm fără procese de conştiinţă, dar nu ne interesează niciodată povestea lor.

Echipa "În Premieră" a filmat în Italia şi Spania, pe străzi şi în adăposturi în care se ascund fete terifiate, salvate din mâinile proxeneţilor români. Am încercat să aflăm ce a produs această migraţie în masă şi, când măştile au căzut, ne-am înfiorat.

Vezi aici întreg reportajul "Sclave la export" şi află poveştile de groază ale româncelor ajunse sclave sexuale în Occident.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close