Antena 3 CNN Actualitate Social "I-aș băga în pușcărie pe cei care udă porumbul" | Primar din Gorj, declaraţie controversată

"I-aș băga în pușcărie pe cei care udă porumbul" | Primar din Gorj, declaraţie controversată

În plină secetă generată de caniculă, perioadă în care unii agricultori îşi udă culturile agricole, un primar din Gorj spune că i-ar băga "la puşcărie" pe care fac asta.

"I-aș băga în pușcărie pe cei care udă porumbul" | Primar din Gorj, declaraţie controversată
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2022   •   08:47

"I-aș băga în pușcărie, i-aș împușca pe cei care udă porumbul și iau dreptul altor oameni la civilizație. (...) Alte familii nu au apă să bea de sete", a răbufnit primarul comunei Peștișani, din Gorj, Cosmin Pigui, potrivit radioinfinit.ro.

Edilul este foarte supărat pe locuitorii care folosesc apa din rețea ca să-și ude culturile de porumb, spunând că sunt familii cu copii mici și bătrâni țintuiți la pat, care au de suferit ca urmare a risipei pe care o fac unii dintre localnici.

"Este un sfert din localitate afectată. Este afectată în această perioadă caniculară, pentru că o rețea de alimentare cu apă de uz casnic este utilizată ca și o rețea de irigat, ceea ce nu este normal", a continuat primarul Cosmin Pigui.

Temperaturi de peste 41 de grade, în jumătate de ţară | ANM a emis avertizare meteo Cod portocaliu

Temperaturi de peste 41 de grade, în jumătate de ţară, după ce meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu și o avertizare cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat.

41 de grade Celsius vor fi în aer la umbră, iar asta înseamnă că vom resimţi mult mai multe grade la nivelul solului. 

Trebuie să aveţi mare grijă dacă ieşiţi din casă. Dacă nu vă hidrataţi corect sau nu aveţi o alimentaţie corespunzătoare, există riscul de spitalizare. 

Urmează o săptămână de arşiţă pentru ţara noastră, este Cod portocaliu de caniculă în aproape jumătate de ţară.

×
Subiecte în articol: porumb irigatii seceta Cosmin Pigui
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close