Antena 3 CNN Actualitate Social SĂRBĂTORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Crăciun

SĂRBĂTORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Crăciun

SĂRBĂTORI FERICITE! Dacă vrei să le urezi ceva frumos celor dragi de CRĂCIUN, ai mai jos câteva exemple de MESAJE de CRĂCIUN pentru COPII, PĂRINŢI şi PRIETENI.

SĂRBĂTORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Crăciun
23 Dec 2019   •   01:44

MESAJE DE CRĂCIUN. „Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește ….”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

×
Parteneri
Victor Piţurcă rupe tăcerea în scandalul momentului | VIDEO
x close