Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în București. O adolescentă de 17 ani, agresată verbal de un șofer Uber: "M-a întrebat dacă am întreținut relații intime". Reacția companiei

Situație revoltătoare în București. O adolescentă de 17 ani, agresată verbal de un șofer Uber: "M-a întrebat dacă am întreținut relații intime". Reacția companiei

Situație revoltătoare în București. O adolescentă de 17 ani, agresată verbal de un șofer Uber: "M-a întrebat dacă am întreținut relații intime". Reacția companiei
15 Apr 2019   •   10:28

Situație revoltătoare în Capitală. O adolescentă de 17 ani din București susține că un șofer Uber, care a fost solicitat de ea să efectueze o cursă, a vorbit pe toată durata drumului despre viol, droguri și relații intime. Acesta i-a pus mai multe întrebări personale și a refuzat să îi ia banii pe cursă.

Eleva a depus o plângere la poliție, însă a fost refuzată.

Abia la o a doua secție de poliție a reușit să reclame ce i s-a întâmplat. Pe de altă parte, compania susține că respectivul șofer are mii de curse făcute și un rating bun. 

Fata a urcat în mașina bărbatului în zona Parcului Tei miercuri seară 

„A tot insistat să-mi dea o bomboană, deși i-am spus că nu vreau. Apoi a început să vorbească despre viol. M-a întrebat dacă am prietene care au fost violate, cazuri concrete. Următoarea întrebare a fost dacă am făcut sex”, a declarat tânăra în exclusivitate pentru Libertatea.ro.

Șoferul s-ar fi oferit și să-i facă rost de droguri, susține fata, încă îngrozită, și i-ar fi spus că la festivaluri și concerte nu se poate distra fără ele. 

La final, bărbatul nu i-a luat banii pe cursa care a costat în jur de 30 de lei, spunându-i că „ne vom mai vedea”. Nici nu a dus-o până în fața casei, așa cum i-a cerut, ci a lăsat-o la o stradă distanță. „Eram speriată, am tăcut. I-am întins banii, dar a zis că nu-i vrea, a zis că ne mai vedem noi. I-am lăsat pe bord”. 

Reacția Uber

„Uber are 0 toleranță la cazuri de agresiune verbală sau fizică împotriva pasagerilor sau a șoferilor parteneri. Atunci când primim o plângere de acest fel, avem o echipă dedicată care investighează. În plus, colaborăm mereu cu poliția dacă ne sunt solicitate date și ajutăm investigația în orice fel putem", se arată într-o reacție remisă Antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Uber sofer
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close