Antena 3 CNN Actualitate Social Vacanțe de Paște 2018. Cele mai avantajoase oferte de vacanțe pentru Paște

Vacanțe de Paște 2018. Cele mai avantajoase oferte de vacanțe pentru Paște

Vacanțe de Paște 2018. Cele mai avantajoase oferte de vacanțe pentru Paște
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Mar 2018   •   14:42

Pentru minivacanţa de Paşte (6-9 aprilie), operatorii din turism au pregătit oferte pentru toate buzunarele.

Iordania 

„O vacanţă de Paşte în această ţară costă 1.025 de euro de persoană pentru 8 nopţi de cazare cu mic dejun inclus în hoteluri de 3, 4 sau 5 stele în perioada 3-11 aprilie 2018. În tarif sunt incluse: biletul de avion dus-întors, transferurile, taxele de aeroport, şase cine la hotel, o seară specială în deşert cu cină zarb şi muzică tradiţională beduină, ghid local, vizite şi excursii”.

Egipt

„De la 660 de euro de persoană, sejur 7 nopţi, hotel de 4 stele, cameră dublă, regim masă all inclusive, zbor charter, transferuri, asigurare medicală şi storno, toate taxele incluse. Turiştii aleg această staţiune pentru plajă, fiind temperaturi de 30 de grade Celsius; cei activit pot face snorkeling, scuba diving, safari in deşert”.

Istanbul

„De la 300 de euro de persoană, 3 nopţi, cazare la hotel de 4 stele, mic dejun, zboruri, transferuri, asistenţă turistică în limba română la turul pietonal, toate taxele incluse”.

Lisabona

„De la 560 de euro de persoană, 5 nopţi, cazare la hotel de 4 stele în centrul oraşului, mic dejun, zboruri, taxe de aeroport, transferuri, tur panoramic, asistenţă turistică în limba română, asigurare medicală şi storno, toate taxele incluse”.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: minivacanta Paste destinatii tari romani
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close