Antena 3 CNN Actualitate Social Sute de victime în trafic din cauza inconştienţei. Vinovaţii rareori plătesc

Sute de victime în trafic din cauza inconştienţei. Vinovaţii rareori plătesc

Sute de victime în trafic din cauza inconştienţei. Vinovaţii rareori plătesc
Sursa foto: Foto: reportsafrique.com
17 Oct 2015   •   13:19

Sunt multe cazuri in care soferii inconstienti, vinovati de producerea accidentului, scapa nevatamati în timp ce cei nevinovaţi au plătit cu propria viaţă. Alţii în schimb au scăpat nevătămaţi ca prin minune în ultima secundă. 

 
Un şofer inconştient a fost pe punctul de a lua mai multe vieţi în zona de nord a capitalei.  Bărbatul a tras de volan fără să-l intereseze soarta celorlaţi participanţi la trafic. A lovit în plin maşina unui alt şofer care a fost aruncată în afara părţii carosabile. O altă maşină a fost avariată în urma impactului. Pentru o femeie care era pe trotuar în schimb o secundă a făcut diferenţa între viaţă şi moarte. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar femeia a suferit un atac de panică.
 
Un alt şofer inconştient a intrat pe sensul opus de mers direct într-o dubă. Pentru greşeala lui, şoferul dubiţei a plătit cu viaţa.
 
Inconştienţa unora în schimb, nu are limite. Un grup de nuntaşi teribilişti au mers în zig-zag pe o şosea din Timişoara. Doar o minune a făcut ca mşinile care veneau din sens opus să îi evite în ultima secundă.
 
Un tânăr din Constanţa s-a filmat în timp ce consuma alcool la volan. Nu i-a păsat nici de viaţa sa, nici de vieţilor prietenilor care-l însoţeau în cursa nebună.
 
Alte persoane în schimb au profitat de funcţia pe care o aveau şi au crezut că pentru ei legea este oarbă. O judecătoare din Târgovişte a gonit pe contrasens după ce a consumat alcool şi a fost la un pas să ucidă un tânăr. Când a fost oprită de poliţişti a crezut că are imunitate, mai mult, i-a jignit şi nu i-a păsat de nimeni şi de nimic.
 
Alt caz cunoscut este cel al lui Andrei Andronie, fiu de bancher, un băiat de bani gata care a ucis cu bolidul său de lux două persoane într-un accident în Capitală. A intrat cu maşina întru-un taxi. Şofertul dar şi fata care era în acea maşină şi-au pierdut viaţa. În noaptea accidentului, Andronie era mult prea băut ca să realizez ce a făcut.
 
Nici măcar când şi-a revenit din beţie Andronie nu a părut afectat că a luat două vieţi nevinovate, iar o a treia a scăpat ca prin minune. Mai mult, după accident, băiatul de bani gata a declarat că nu-i pare rău de moartea două persoane.
 

×
Subiecte în articol: victime trafic inconstienta duba sofer politisti
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close