Antena 3 CNN Actualitate Un pasionat de pariuri, care se dădea orb şi cerea bani la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol în faţa jandarmilor

Un pasionat de pariuri, care se dădea orb şi cerea bani la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol în faţa jandarmilor

Un tânăr pasionat de pariuri, care se dădea orb şi cerea bani oamenilor la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol fără să îşi dea seama, după ce jandarmii l-au luat la întrebări şi i-au cerut un card.

Un pasionat de pariuri, care se dădea orb şi cerea bani la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol în faţa jandarmilor
Sursa foto: Facebook | Jandarmeria Română
de Alin Tarnovschi    |    20 Mar 2023   •   14:50

Tânărul, ajutat de un complice care îl ghida printre credincioşii de la Mănăstirea Cernica, se prefăcea orb pentru a face rost de banii de care avea nevoie pentru a-şi satisface viciul de a paria.

Din nefericire pentru ei, jandarmii aflaţi în curtea mănăstirii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă cu tânărul orb şi l-au luat la întrebări.

Asupra lui, jandarmii au găsit mai multe carduri la diferite case de pariuri, precum şi un card de culoare albastră.

La un moment dat, forţele de ordine l-au testat şi i-au cerut cardul albastru. Fără să îşi dea seama, tânărul care se prefăcea a fi orb a scos cardul albastru şi l-a înmânat jandarmilor, moment în care s-a prins că a fost prins în flagrant.

"În acest weekend, comportamentul suspect a doi bărbați a atras atenția jandarmilor ilfoveni, aflați în patrulare în zona Mănăstirii Cernica.

Unul dintre aceștia avea un baston specific persoanelor nevăzătoare, iar celălalt îl conducea către grupurile de persoane care mergeau la slujbă, pentru a cere diferite sume de bani.

Jandarmii s-au apropiat și au observat că bărbatul "nevăzător" folosea bastonul într-o manieră atipică, fapt ce i-a determinat să îl legitimeze. Cu acest prilej, au fost descoperite mai multe carduri de la diferite case de pariuri, dar și un card bancar de culoare albastră. În momentul în care jandarmii i-au cerut să prezinte acel card, bărbatul în cauză l-a arătat fără ezitare, dovedind astfel că vede foarte bine.

Întrucât cel vizat nu a putut prezenta un document din care să reiasă afecțiunea pe care o are, ci doar unele care atestau "calitatea" de parior, jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală, existând suspiciunea de săvârșire a infracțiunii de înșelăciune", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Un "nevăzător" a "pariat" pe culoarea albastră, în curtea mănăstirii În acest weekend, comportamentul suspect a doi...

Publicată de Jandarmeria Română pe Luni, 20 martie 2023

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close