Antena 3 CNN Actualitate Tânără mamă, bătută cu bestialitate în plină stradă, în Bistriţa-Năsăud, după ce s-a întors din Germania | VIDEO

Tânără mamă, bătută cu bestialitate în plină stradă, în Bistriţa-Năsăud, după ce s-a întors din Germania | VIDEO

O tânără mamă a fost bătută fără milă, în plină stradă, după ce s-a întors din Germania, de soţul ei, chiar după ce a ieşit din secţia de Poliţie din Telciu, Bistriţa-Năsăud.

Tânără mamă, bătută cu bestialitate în plină stradă, în Bistriţa-Năsăud, după ce s-a întors din Germania | VIDEO
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2021   •   09:36

Florentina, 20 de ani, s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Între ea şi soţul său, Cătălin, existau de mai mult timp probleme: bărbatul o amenința deseori, prin telefon.

Din acest motiv, femeia nu a mai vrut să meargă acasă, în Telciu, ci la nașa ei, în Năsăud.

Terorizată de soţ, femeia voia să divorţeze

”A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori", a declarat naşa femeii pentru publicaţia Bistrițeanul.ro.

Luni, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să meargă la secție, să mai semneze niște acte.

”Am pornit de dimineață, așa că la 8.30 a fost la sediul poliției în Telciu. Eu am rămas cu copiii în mașină și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la staţia Peco. A zis că ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o", a continuat naşa victimei.

Femeia, împiedicată să urce în taxi, a fost lovită de soţ cu pumnii şi cu picioarele

Imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată cum bărbatul o împiedică pe soţie să urce în taxi, apoi o loveşte puternic cu pumnul în zona capului.

Atenţie, materialul video conţine imagini cu puternic impact emoţional!

După ce femeia cade la pământ, bărbatul continuă să o lovească cu picioarele. Cu greu, individul este împiedicat să mai dea în femeie de martorii la scenă, unul dintre aceştia fiind chiar şoferul de taxi chemat de Florentina.

Florentina a fost transportată la spital. Ea a fost consultată și de medicul legist care va întocmi actul legal legat de rănile suferite, act necesar pentru dosarul penale deschis pe numele soţului pentru violență.

Soţul femeii a fost reținut.

Poliţia: S-a emis un ordin de protecţie provizoriu pentru victimă. Soţul, propus pentru arestare preventivă

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, astăzi (luni, n.r.), în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.
 

×
Subiecte în articol: mamă bătută Bistriţa-Năsăud
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close