Antena 3 CNN Actualitate Un argeşean s-a spânzurat pentru că urma să fie evacuat din locuinţa în care stătea cu chirie

Un argeşean s-a spânzurat pentru că urma să fie evacuat din locuinţa în care stătea cu chirie

Un argeşean s-a spânzurat pentru că urma să fie evacuat din locuinţa în care stătea cu chirie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Aug 2012   •   13:34

Un bărbat de 52 de ani, din oraşul argeşean Mioveni, care urma să fie evacuat din casa în care locuia cu chirie, a fost găsit spânzurat, miercuri, poliţiştii declanşând cercetări în acest caz, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, oamenii legii au fost alertaţi de soţia bărbatului, care a descoperit cadavrul într-o magazie şi a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112.
   
Principala ipoteză a anchetatorilor este cea a unei sinucideri, după ce la locul faptei a fost găsit un bilet în care bărbatul îşi motiva gestul.
   
Primele date ale anchetatorilor indică faptul că cei doi soţi locuiau de mulţi ani în casa închiriată, timp în care au făcut mai multe lucrări de consolidare şi întreţinere, dar recent proprietara imobilului, o femeie stabilită în străinătate, i-a anunţat că clădirea a fost vândută şi că trebuie eliberată până la sfârşitul lunii iulie.
   
Ulterior primirii acestei somaţii verbale, bărbatul a suferit o depresie şi a recurs la actul sinucigaş, poliţiştii continuând ancheta în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragedia.
   
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de o echipă a Serviciului Medico-Legal Argeş şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.
   

×
Subiecte în articol: bilet de adio Mioveni
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close