Antena 3 Actualitate Ungureanu, la instalarea ministrului Muncii: Populaţia României este în scădere. Trebuie luate măsuri în acest sens.

Ungureanu, la instalarea ministrului Muncii: Populaţia României este în scădere. Trebuie luate măsuri în acest sens.

de Antena3.ro    |    10 Feb 2012   •   11:48
Ungureanu, la instalarea ministrului Muncii: Populaţia României este în scădere. Trebuie luate măsuri în acest sens. Foto: INTACT Images

Premierul Mihai Andrei Ungureanu a declarat , vineri, la instalarea în funcţie a noului ministru al Muncii, Claudia Boghicevici, că ministerul este unul foarte sensibil, dar că îşi pune speranţă în activitatea pe care noul ministru îl va avea aici, informează Mediafax.

Pe lângă alte declaraţii, prim-ministrul a făcut referire şi la faptul că populaţia României este în scădere şi că trebuie luate măsuri în acest sens, considerând acest demers una dintre cele două ţinte ale ministerului Muncii care vor fi urmărite în viitor.
   
Ungureanu a mai spus că a doua problemă la minister este cooperarea pe orizontală cu Ministerul de Externe şi Ministerul Afacerilor Europene pentru deblocarea pieţei muncii în UE.
   
"Aceste două ţinte vor fi urmărite în viitor", a spus premierul.

Totodată, Ungureanu a spus că trebuie înţeles că acest minister are nevoie de răbdare şi suport, dar nu doar de suport politic şi administrativ, ci şi din partea beneficiarilor.

Claudia Boghicevici a preluat vineri dimineaţă portofoliul de la Ministerul Muncii în prezenţa premierului Mihai Răzvan Ungureanu, aceasta primind asigurări că va fi sprijinită atât din partea premierului cât şi din partea fostului ministrul al Muncii, Sulfina Barbu.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close