Antena 3 CNN Actualitate Violeta Alexandru: 600.000 de români beneficiază de șomaj tehnic

Violeta Alexandru: 600.000 de români beneficiază de șomaj tehnic

Violeta Alexandru a declarat, vineri, că 600,000 de români au beneficiază de șomaj tehnic.

Violeta Alexandru: 600.000 de români beneficiază de șomaj tehnic
Sursa foto: Violeta Alexandru/Facebook
24 Apr 2020   •   11:24

”România a reușit să gestioneze o măsură de sprijin în mod eficient. O măsură care vine în sprijinul românilor aflați în dificultate.

La un bilanț intermediar, aferent perioadei 16 martie, 31 martie, peste 600.000 de români angajați au fst sprijiniți prin această măsură a guvernului Ludovic Orban, denumită șomaj tehnic. Peste 50.000 de profesioniști care lucrează prin PFA, prin Întreprinderi familiale, prin contracte de dreputuri de autor, au fost beneficiari, în sensul că au primit sau primesc în cursul zilei de azi fondurile alocate prin mpsura de sprijin șomaj tehnic.

Ne bucurăm pentru fiecare om care a reușit după o perioadă de câteva săptămâni de așteptare să primească, în mod concret, confirmarea faptului că guvernul Ludovic Orban a lucrat în această perioadă și într-o situație cu totul excepțională și în condiții de premieră pentru administrația din România, a putut să primească acest sprijin ca să poată depăși mai ușor această perioadă de criză  prin care trece și pur și simplu să nu se simtă singur”, a declarat Violeta Alexandru. 

×
Subiecte în articol: somaj tehnic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close