Antena 3 CNN Actualitate VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea creşte în 2020. La cât ar putea ajunge

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea creşte în 2020. La cât ar putea ajunge

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului susţine că propunerea de majorare a voucherelor de vacanţă a fost primită în mod pozitiv de Guvern.

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea creşte în 2020. La cât ar putea ajunge
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Ian 2020   •   17:25

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Majorarea voucherelor de vacanţă pentru românii care aleg să le folosească în extrasezon, de la 1.450 de lei la 2.080, o solicitare din partea reprezentanţilor industriei de ospitalitate din România, a fost primită în mod pozitiv de Guvern, a declarat, joi, la Poiana Braşov, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului, Corina Martin.

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. „Am avut solicitări din partea agenţiilor de turism şi a hotelierilor pentru a propune guvernului, ceea ce noi, industria ospitalieră din România am şi făcut - majorarea cuantumului tichetelor de vacanţă pentru turiştii care vor alege să vină în vacanţă în perioadele de extrasezon. Suma propusă este de 2080 de lei, practic de la 1450 de lei am ajunge la o valoare mai mare, dar trebuie să ne gândim că aceşti bani se întorc într-o sumă şi mai mare în turismul românesc.

VOUCHERE DE VACANȚĂ 2020. Este un sprijin care vine pentru operatorii de cazare, de alimentaţie publică, de agenţiile de turism şi, destinaţii care sunt dependente de sezonalitate - de exemplu litoralul românesc, vor avea posibilitatea să vadă mai mulţi turişti”, a declarat Martin pentru Agerpres.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Corina Martin vouchere de vacanţa
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close