Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Aşa îţi dai seama că ai ajuns la maturizare psihologică"

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: "Aşa îţi dai seama că ai ajuns la maturizare psihologică"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii "Pilda zilei" din emisiunea Adevăruri ascunse, despre maturizarea psihologică.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   20:30

Maturizarea psihologică este un proces complex și individual, iar semnele acesteia pot varia de la o persoană la alta.

Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, maturizarea psihologică devine o călătorie esențială pentru mulți dintre noi. Un semn revelator al acestui proces este conștientizarea faptului că nu toate aspectele din viața noastră necesită comentariile noastre.

"Cum ne dăm seama că am ajuns la o maturizare psihologică

Atunci când înțelegem că atât de multe lucruri în universul ăsta nu au nevoie nici de părerea ta, nici de comentariile tale", a spus Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse.

Un semn clar al maturizării este abilitatea de a renunța la nevoia de a comenta sau de a-ți impune părerea în orice situație.

Oamenii ajung să-și dea seama că propriile gânduri și opinii nu sunt întotdeauna esențiale. Această înțelegere adâncă indică o creștere psihologică semnificativă.

Într-o altă pildă, la o ediție anterioară, Lidia Fecioru s-a referit la oamenii buni care fac parte din viața noastră.

"Atunci când lângă voi este un om deosebit, minunat și bun, păstrați-l, pentru că oamenii buni nu sunt ca un autobuz care vine după zece minute și este mereu altul", a spus ea.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close