Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, sfaturi karmice esențiale pentru înbunătățirea destinului. "Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul"

Lidia Fecioru, sfaturi karmice esențiale pentru înbunătățirea destinului. "Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul"

În emisiunea Adevăruri ascuse, bioenegoterapeuta Lidia Fecioru a expus cîteva sfaturi karmice esențiale pentru a ne putea înbunătăți destinul, pentru a scăpa de păcatele moștenite de la părinți și a nu le da mai departe copiilor.

Lidia Fecioru, sfaturi karmice esențiale pentru înbunătățirea destinului. "Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul"
de Alexandra Dima    |    12 Iun 2021   •   19:26

Trebuie să avem înțelepciunea de a percepe ce avem noi de îndreptat din karma precedentă, pentru că moștenim jumătate din ea, și ceea ce construim noi pentru copiii noștri care duc karma mai departe. Este foarte important ca, pe cât putem, să îndreptăm din karmă. Iar cum timpul nu este foarte generos cu noi, trebuie să învățăm să face ACUM lucrurile, să nu le mai amânăm, a explicat Lidia Fecioru.

De asemenea, ea a avertizat: Karma ne iubește atunci când o iubim și noi. Nu există să urăști și să ți se întoarcă iubire înapoi

Orice amânare înseamnă nerezolvare!

Orice amânare înseamnă nerezolvare, atenționează Lidia Fecioru. De aceea de multe ori dăm de situații în care se spune - așa cum a avut maică-sa sau taică-su, așa are și copilul. 

Păcatele părinților le duc copiii, a amintit și Mihai Voropchievici o vorbă din popor.

Asta este karma care vine și nu o îndreptăm, a completat și Lidia Fecioru. De ce sunt copii care au ieșit din doi părinți dependenți de alcool, cu probleme și ies copii minunați care ajung oameni buni cu funcții înalte? Pentru că au înțeles că trebuie să își schimbe destinul, karma. 

Copiii abandonați când sunt înfiați își schumbă viața și karma moștenită de la cei care le-au dat viață. Universul face chestia asta fără să ne dea explicații.

Cum gestionăm dorința de răzbunare

Când ne dorim răzbunare începem să fim negativi și să ne încărcăm cu lucuri rele și începe să ne meargă prost. Spune de multe ori, domnule, de când m-am certat cu X nu mai îmi merge nimic! Dar asta pentru că te-ai întors pe negativ și nu mai pozitivezi nimic. 

Este bine să învățăm de la copii care se ceartă, se bat dar se împacă repede. 

Cum ne-am negativat un pic - de frustrare, de răutate, de răzbunare, de invidie, foarte greu mai devenim pozitivi. 

 Analizați ce câștigați din răzbunare în condițiile în care nu vă va fi mai bine, pe termen lung. E doar o satisfacție de moment răzbunarea... Lasă-l cu Dumnezeul lui pentru că vine destinul, vine Universulși echilibrează lucrurile! - este sfatul bionergoterapeutului Lidia Fecioru. 

Să nu uităm că nu vom plăti decât ce este pe drept făcut! Dacă e pe strâmbăciune Universul nu va răsplăti niciodată. Și totul aici, în această viață - și primim plata și dăm plată. Să nu lăsăm sentimentele de răzbunare să ne stăpânească sufletul! 

Iertarea este cea mai mare eliberare! 

Iertarea îl poate face pe celălat să înțeleagă că a greșit. Dacă celălalt nu acceptă scuzele și iertarea nu merită să te mai gândești la el. Rupe-ți gândul și mergi cu Dumnezeu! 

Ne putem lăsa în voia karmei? Ei bine, trebuie să ținem cont de faptul că Dumnezeu își face lucrarea până la om, când El se oprește și dă voie liberului arbitru să se manifeste. Este alegerea omului de a face pasul sau de a nu îl face. De aceea este bine să decidem fără a ne lăsa influențați de alții. 

Viața e foarte simplă, oamenii și-o complică. Dacă oamenii nu și-ar ridica ziduri între ei, ar fi excepțional! 

Cum se plătește karma?

Și răul și binele este identic din punct de vedere al plăților karmice, și dacă ai primit răsplată și dacă ai dat răsplată - avertizează Lidia Fecioru. 

Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul. Dacă nu conștientizăm în viață că avem de schimbat ceva, e ca tăvălugul, se tot rostogolește peste noi și neam. 

Totul vei plăti pe loc, în viața asta, o să apară oameni în viața ta care special te vor ajuta să îți cureți karma. Există căsnicii nefaste pe o perioadă foarte scurtă... ori alte întâmplări ale sorții. Nimic nu e întâmplător. Nu știu cine ține contabilitatea lui Dumnezeu, dar tare mi-ar place să îl cunosc - a mai glumit Lidia Fecioru în stilu-i caracteristic.    

Cel mai prețios sfat atunci când vine vorba de karmă: ascultați-vă sufletul, nu încercați să copiați, nu încercați să păcăliți soarta și karma, că nu merge! 

Dacă ești nemulțumit de viața pe care o ai schimbă în tine ceva nu căuta la celălat.

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Ziua austerităţii. Marcel Ciolacu îşi asumă răpunderea în Parlament
x close