Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Bătaie între două femei la o secție de vot din Caraș-Severin

Bătaie între două femei la o secție de vot din Caraș-Severin

Scandal uriaș, în această dimineață, la o secție de vot din Caraș-Severin. Culmea, prima bătaie de la aceste alegeri locale a fost între două femei și a pornit de la un conflict mai vechi, dar și de la faptul că una dintre ele o filma pe cealaltă cu telefonul mobil.

Bătaie între două femei la o secție de vot din Caraș-Severin
de Alin Tarnovschi    |    27 Sep 2020   •   10:38

Pe imagini se poate observa cum cele două femei încep să se îmbrâncească, în timp ce oamenii aflați la coadă pentru a vota filmează cu telefoanele mobile.

Scandalul a izbucnit în comuna Zorlențu Mare din Caraș-Severin, iar una dintre cele două femei este chiar soția candidatului PNL din comună.

În scurt timp, între cele două femei au intervenit forțele de ordine, astfel că escaladarea scandalului a fost prevenită.

Aproximativ 400 de oameni au stat la coadă, la primele ore ale dimineții, la secția de vot din Zorlențu Mare, mulți dintre oameni fiind la coadă încă de la ora 05.00, cu două ore înainte de deschiderea secției.

Localnicii spun că, mulți dintre cei care sunt la coadă sunt necunoscuți, fiind aduși de contracandidatul actualului primar, respectiv candidatul PNL.

×
Subiecte în articol: Caras-Severin
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close