Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Lista candidaților PSD Teleorman la alegerile parlamentare 2020

Lista candidaților PSD Teleorman la alegerile parlamentare 2020

PSD Teleorman a prezentat candidatii pentru alegerile parlamentare din 6 Decembrie. Echipa este formată din oameni cu experiența, dar și tineri dornici de afirmare. Politicienii spun ca vor susține mai multe proiecte atât la nivelul județului Teolorman, cât și la nivel național.

Lista candidaților PSD Teleorman la alegerile parlamentare 2020
de Iulia Gorgorin    |    06 Noi 2020   •   17:40

Lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor este deschisă de profesorul Florin Piper Savu, vicepreşedintele Consiliului Județean Teleorman.

Acesta este urmat de omul de afaceri Paul Stancu și de decanul facultății de științe și inginerie a Universității Valahia, Ioana Panagoreţ.

''Fost inspector general în cadul Inspectoratului Şcolar Teleorman, a obţinut ordinul meritul pentru învăţământ în grad de mare ofiţer acordat de preşedintele României pentru abnegaţie şi devotament puse în slujba învăţământului şi promovarea cercetării ştiinţifice în România, distincţia Gheorghe Lazăr, clasa I şi diploma de excelenţă acordată de Ministerul Educaţiei'', a spus Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman.

Lista continuă cu specialistul în securitate informatică, George Mădălin Borș.

''Absolvent al Institutului Militar din Sibiu, director de dezvoltare la societăţi din domeniul energetic, consilier în Ministerul Economiei, consilier li specialist IT în Ministerul Apărării, în prezent fiind consultant specialist în securitate informatică la o firmă privată'', a spus Adrian Gâdea.

Cap de listă la Senat este inginerul Ionel Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judetean Teleorman și președinte al Organizatiei de Tineret PSD Teleorman.

''Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, licenţiat în drept şi administraţie publică, master management si administratie publică, a fost inspector la Autoritatea Rutiera Română, inspector şef regional la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier'', a spus Adrian Gâdea.

Candidații își propun să ajute la dezvoltarea și modernizarea județului Teleorman prin drumuri reabilitate, sisteme de apă și canalizare în toate localitățile, dar și investiții în spitale.

De asemenea, aceștia spun ca vor gestiona toate problemele crizei sanitare cu multă implicare și ca sunt preocupați de nevoile cetățenilor. Reprezentanții județului Teleorman au în vedere si luarea unor masuri pentru sprijinirea firmelor in aceasta perioada grea prin stimulente financiare.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close