Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Anunț important făcut de Liviu Dragnea: PSD depune marți, la BEC, listele cu semnături pentru alegerile parlamentare

Anunț important făcut de Liviu Dragnea: PSD depune marți, la BEC, listele cu semnături pentru alegerile parlamentare

Anunț important făcut de Liviu Dragnea: PSD depune marți, la BEC, listele cu semnături pentru alegerile parlamentare
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    09 Oct 2016   •   19:24

Partidul Social Democrat va depune marți, în jurul orei 12,00, la Biroul Electoral Central, listele cu semnături pentru alegerile parlamentare, a anunțat duminică președintele formațiunii, Liviu Dragnea.

El a adăugat că și listele pentru diaspora vor fi depuse tot marți.

Listele finale privind candidaturile la alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi aprobate în jurul datei de 20 octombrie, când este preconizată o ședință a Comitetului Executiv Național, a adăugat liderul PSD.

În ceea ce privește nominalizarea unui premier de către PSD, Dragnea a reafirmat că nu va fi făcut public niciun nume înaintea alegerilor, „pentru că acesta va fi sfâșiat sau chemat”.

„Am anunțat că nu vom anunța niciun nume de premier, dintr-un motiv foarte simplu — noi nici nu am anunțat, și l-am auzit pe unu' trezindu-se vorbind. Nu vorbim despre persoane din două motive — vreau ca toți să le explicăm oamenilor ce vrem să facem și cum facem pentru ei și, în al doilea rând, orice nume ar intra pe piață ar fi sfâșiat sau poate chemat. Nu mi-e teamă”, a declarat președintele PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close