Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA
Sursa foto: foto: pixabay.com
11 Dec 2016   •   20:10

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Infrastructura rutieră, agricultura (susţinerea asocierii fermierilor, irigaţii, intabularea terenurilor, colectarea şi depozitarea legumelor), turismul, debirocratizarea şi reforma administraţiei, sunt printre priorităţile candidaţilor aflaţi pe primele locuri ale listelor formaţiunilor politice şi a doi candidaţi independenţi din judeţul Vâlcea care au răspuns întrebărilor adresate de AGERPRES. REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe fiecare județ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Întrebările AGERPRES au fost:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA1. Care sunt motivele pentru care partidul dumneavoastră v-a selectat pentru a ocupa această primă poziţie pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor / Senat?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. În ce constă proiectul pe care îl oferiţi dumneavoastră alegătorilor? Care sunt, pe scurt, principalele priorităţi pe care vă propuneţi să le urmăriţi pe durata mandatului de parlamentar?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Care este părerea dumneavoastră despre votul pe listă de candidaţi? Care consideraţi că sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de vot comparativ cu cel uninominal?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEAPentru candidaţii independenţi, prima întrebare a fost: 'Care sunt motivele care v-au determinat să intraţi în această competiţie electorală?'

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Lovin Dumitru, candidat ALDE pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Faptul că deschid lista nu poate decât să mă onoreze, dar să mă şi responsabilizeze în acelaşi timp. Consider că cei care au luat decizia ca eu să reprezint formaţiunea ALDE de pe prima poziţie la Camera Deputaţilor au făcut-o ţinând cont de integritatea şi, bineînţeles, experienţa pe care am acumulat-o în toţi aceşti ani, în special în domeniul agricol.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Nu vreau să repet ceea ce au făcut până acum ceilalţi parlamentari ai judeţului Vâlcea, vreau ca programul nostru electoral să se concretizeze, nu să rămână doar simple fraze aşezate ordonat pe o foaie lucioasă frumos colorată. Împreună cu colegii din ALDE voi face tot posibilul ca acele puncte din program să se concretizeze. Având în vedere experienţa mea profesională, voi pune accent în primul rând pe revitalizarea agriculturii româneşti. O să mă axez pe refacerea sistemului de irigaţii şi pe comasarea suprafeţelor agricole pentru că numai aşa vom putea creşte productivitatea. În acest fel putem realiza un asolament rentabil în agricultura românească.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA O altă problemă spinoasă care reprezintă o prioritate pentru mine este legată de intabularea pământurilor extravilane. După cum ştiţi, la ora actuală, în România, în unele zone costurile unei intabulări sunt mai mari decât valoarea pământului respectiv şi de aceea oamenii au preferat să-l lase de izbelişte. Din această cauză am luat decizia de a mă lupta pentru cadastru gratuit şi, împreună cu colegii din ALDE, sunt sigur că voi reuşi să obţin această facilitate pentru români.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Nu în ultimul rând, în calitate de fost sportiv de performanţă, vreau să vă asigur că voi face tot posibilul ca sportul să revină la statutul de cel mai bun ambasador al României şi să scape din anonimatul în care se zbate la ora actuală.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Din punctul meu de vedere, votul pe listă este net inferior celui uninominal pentru că permite accederea în Parlamentul României a unor persoane nepregătite care ajung acolo doar pentru a fi simple marionete care răspund la comenzile 'stăpânilor', acţionând ca nişte roboţei radiocomandaţi. Acest lucru s-a putut observa foarte uşor la unele partide chiar în această perioadă acolo unde anumiţi indivizi au fost desemnaţi să ocupe anumite locuri pe listele electorale în urma unor jocuri de culise, neţinându-se cont de voinţa membrilor de partid.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Iuliana Moise, candidat ALDE pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Sunt membră ALDE de numai două luni, dar am în spate o carieră de 22 de ani în politica judeţeană. Am luat decizia de a părăsi PNL, partidul în care am activat până recent, în urma unui abuz al conducerii filialei locale, care şi-a desemnat candidaţii în alegerile parlamentare fără să ţină cont de rezultatele procesului intern de selecţie, potrivit căruia ar fi trebuit să-mi fie alocat locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaţilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Imediat după declanşarea acestui scandal în presa locală, am fost contactată de conducerea judeţeană a ALDE cu oferta de a candida pe primul loc la Senat. Am acceptat datorită relaţiei excelente cu ceilalţi candidaţi ai ALDE Vâlcea, dar şi datorită aprecierii pe care am avut-o întotdeauna pentru Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl consider cel mai bun prim-ministru din istoria recentă a României, un liberal autentic prin a cărui plecare PNL a pierdut enorm.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Am fost de la început şi voi rămâne până la capăt un politician de dreapta. Cred în libertatea economică. Cred în iniţiativa privată. Cred în spiritul antreprenorial. Cred că numai acestea reprezintă calea spre prosperitate. Şi mai cred că numai formaţiunile de dreapta sunt capabile să genereze acele proiecte care să producă dezvoltare. Sunt decisă să-mi continui activitatea politică într-un partid cu adevărat liberal, fondat de adevăraţi liberali, care promovează reforme cu adevărat liberale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Preocupările mele se îndreaptă în special în domeniul transporturilor datorită experienţei îndelungate la conducerea uneia dintre cele mai importante instituţii de profil din judeţul Vâlcea. Voi face o prioritate din centralizarea tuturor serviciilor pentru înmatricularea autovehiculelor într-unul singur şi voi susţine relaxarea şi supravegherea fiscală în domeniul transportului rutier de persoane şi de mărfuri, inclusiv a RCA.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA De asemenea, infrastructura de transport reprezintă în continuare unul dintre punctele nevralgice ale României. Există proiecte vitale pentru Vâlcea care au fost abandonate în stadii avansate, precum calea ferată Vâlcea - Vâlcele, şi care trebuie susţinute în Parlament pentru a fi alocate fondurile necesare finalizării acestora. Între preocupările noastre se regăseşte, bineînţeles, şi autostrada Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti, dar şi realizarea unor drumuri judeţene, unele dintre acestea incluse în Master Planul General de Transport, precum drumul expres Nord-Sud pe axa Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani - Corabia - Calafat sau cel de promovare turistică pentru pârtia de schi de la Voineasa.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Consider că revenirea la votul pe listă reprezintă un regres din perspectiva consolidării democraţiei româneşti. Regret că a fost preferată această soluţie în locul unei revizuiri a precedentei legi electorale prin care să fie eliminate prevederile care au produs rezultatele aberante de la scrutinul din 2012. Sistemul actual limitează opţiunile alegătorilor şi facilitează abuzurile din partea conducerilor partidelor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Introducerea sistemului uninominal ar fi trebuit să reprezinte un pas important în direcţia descentralizării arhitecturii instituţionale a statului şi a democratizării modului de organizare şi de funcţionare a formaţiunilor politice. Din păcate, acţiunea concertată a unor grupuri de interese din politica românească a făcut ca această reformă să fie dusă în derizoriu prin decuparea arbitrară a colegiilor electorale şi de reglare a mecanismelor de redistribuire a voturilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Cristian Buican, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Consider că prestaţia bună pe care am avut-o în calitate de deputat, precum şi expertiza şi experienţa politică pe care o am sunt motivele pentru care am fost nominalizat să ocup prima poziţie pe lista PNL Vâlcea pentru Camera Deputaţilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Proiectul meu politic pentru umătorii patru ani are 3 componente principale care au rolul de a creşte nivelul de trai al vâlcenilor. Acestea sunt: conectarea judeţului Vâlcea la infrastructura de transport prin autostrada Sibiu-Piteşti şi Craiova-Piteşti; extinderea parcului industrial de la Budeşti, de lângă Râmnicu-Vâlcea, la minim 10.000 de locuri de muncă; implementarea Legii Salarizării Unitare care să prevadă o îngheţare a salariilor mari şi o creştere semnificativă a salariilor mici.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Votul uninominal a generat câteva anomalii precum creşterea numărului de parlamentari, deprofesionalizarea forului legislativ sau creşterea fenomenului migraţiei politice. Prin introducerea votului pe listă, toate aceste anomalii se vor corecta.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Romulus Bulacu, candidat PNL pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Experienţa, atât în administraţie, cât şi în managementul afacerilor şi cu dovada lucrurilor începute şi terminate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Relansarea învăţământului profesional, racordat la solicitările pieţei muncii, sprijin la nivel parlamentar şi guvernamental pentru finalizarea investiţiilor în infrastructură, care să permit derularea proiectelor de turism şi demersuri pentru crearea centrelor zonale de colectare şi depozitare a recoltelor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Votul pe listă evită dublarea numărului de parlamentari cum s-a întâmplat la ultimele alegeri. Pe listă pot candida profesionişti, specialişti în diverse domenii care şi-au văzut de segmentul lor de activitate şi care, deşi nu se bucură de popularitate, vor putea demonstra capacitatea şi profesionalismul. România merită un parlament de profesionişti pentru a merge înainte!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Vasile Cocoş, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. În urma votului secret în cadrul Comitetului executiv al Organizaţiei PSD Vâlcea, o mare parte dintre colegii de partid mi-au acordat votul de încredere iar conducerea centrală a PSD a validat şi a fost de acord cu înscrierea mea pe primul loc pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Cred că partidul a avut în vedere câteva considerente: ataşamentul şi activitatea mea de circa 20 de ani în cadrul organizaţiei municipale şi judeţene a PSD, perioada în care am avut o relaţie corectă şi principială cu majoritatea colegilor de partid, pregătirea şi experienţa mea profesională atât în mediul de afaceri (unde am ocupat funcţii de conducere în diverse societăţi comerciale şi practicant ca expert contabil, auditor financiar şi evaluator de societăţi comerciale) cât şi în administraţia publică (fost consilier şi apoi viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, unde am reuşit să rezolv multe probleme ale comunităţii şi ale râmnicenilor care au apreciat activitatea mea).

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Am un proiect personal pentru alegători, care are două categorii de acţiuni:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA - La nivelul Camerei Deputaţilor, unde atât în comisiile din care voi face parte cât şi în şedinţele de plen, voi participa activ şi voi face tot posibilul să contribui cu propuneri concrete la orice proiect de lege ce se va prezenta spre dezbatere şi aprobare;

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA - La nivelul judeţului Vâlcea voi încerca să am contacte periodice cu conducerea Consiliului Judeţean, cu toţi consilierii judeţeni şi cu toţi primarii de localităţi indiferent de culoarea politică pentru a cunoaşte problemele comunităţilor şi a încerca să-i sprijin în rezolvarea lor. Totodată voi organiza audienţe şi întâlniri lunare cu vâlcenii atât la sediul biroului personal de parlamentar precum şi pe zone sau în localităţile judeţului unde voi lua alături şi consilierii judeţeni care răspund de acea zonă sau localitate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Trimestrial sau ori de câte ori este nevoie, voi raporta vâlcenilor prin intermediul mass-media şi organizaţiei judeţene PSD Vâlcea, acţiunile întreprinse personal sau împreună cu colegii mei parlamentari de Vâlcea.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Personal consider că votul pe liste este soluţia de moment cea mai bună pentru Romania deoarece: dă posibilitatea organizaţiilor judeţene de partid să aleagă şi să pună pe listă persoane cu imagine publică pozitivă sau personalităţi reprezentative şi nu persoane cu putere financiară sau cei care trebuie să apeleze la finanţări de la afacerişti cu mulţi bani şi care apoi ar genera corupţie; ordinea pe listă este dată tot de către votul organizaţiilor judeţene de partid şi apoi validate de conducerea naţională a partidului; elimină competiţia între candidaţii aceluiaşi partid, toţi vor acţiona pentru a câştiga partidul; implică costuri de campanie mult mai reduse pe candidat, costurile se vor realiza la nivel de organizaţie naţională/judeţeană; elimină obligaţiile candidaţilor faţă de mediul de afaceri şi deci reduce şi corupţia politicienilor.

Votul uninominal are ca dezavantaje: ar duce la promovarea acelor candidaţi cu o situaţie financiară şi materială bună indiferent de valoarea profesională şi imaginea publică, ducând la un parlament dezechilibrat, nefuncţional şi expus corupţiei.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Bogdan Constantin Matei, candidat PSD pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. În primul rând, cred că a contat foarte mult activitatea mea didactică şi apoi cea de antrenor în rândul juniorilor şi copiilor. De asemenea, a contat foarte mult implicarea mea în campania de la alegerile locale, unde mi-am dovedit ataşamentul faţă de partid, dar nu în ultimul rând interesul meu ridicat faţă de problemele din administraţiile locale şi cele cu care se confrunta fiecare cetăţean în parte din judeţul Vâlcea. M-am gândit şi la soluţii legislative pentru problemele pe care le-am identificat în deplasările mele din teritoriu şi cred că împreună cu colegii din Parlament vom putea să adoptăm legi care să le şi rezolve.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Suntem singurul partid politic ce venim cu un program de guvernare solid şi realist, ce se adresează tuturor categoriilor sociale. Suntem partidul care a demonstrat că este alături de cetăţeni şi de problemele acestora, prin guvernarea Ponta. Personal, în calitate de senator, îmi doresc în mod deosebit să aduc îmbunătăţiri la legea învăţământului, în vederea debirocratizării sistemului, dar şi la legea sportului, deoarece dezvoltarea sportului în masă este pentru noi prioritate naţională.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA De asemenea, voi acorda întreaga mea atenţie nevoilor cetăţenilor care îmi vor solicita sprijinul în cadrul programului de audienţe, pe care le voi susţine periodic la biroul parlamentar sau în localităţi ale judeţului. Voi fi receptiv şi la problemele cu care se confruntă primarii, indiferent de coloratură politică a fiecăruia, şi voi ţine cont de propunerile lor de îmbunătăţire a cadrului legislativ.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Votul pe listă este cea mai bună soluţie în acest moment. Ca tânăr, consider că ne avantajează deoarece avem posibilitatea de a lucra în echipă şi totodată elimină costurile financiare foarte mari. Dă posibilitatea organizaţiilor judeţene să-şi aleagă candidaţii potriviţi, în funcţie de pregătirea profesională a fiecăruia, dar şi de implicarea acestora în promovarea şi aplicarea măsurilor social-democrate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Andrei Florin Gheorghiu, candidat USR pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Alegerile pentru ordinea pe liste s-au făcut prin vot democratic şi pe baza unui proiect prezentat în faţa membrilor filialei. Analiza membrilor a avut la bază competenţele profesionale, experienţa acumulata în mediu occidental şi respectarea criteriilor de integritate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Proiectul de activitate conţine mai multe puncte de interes dintre care cele mai importante sunt: promovarea agriculturii neconvenţionale şi a plantelor energetice; încurajarea muncii şi regândirea sistemului de ajutoare sociale; sprijinirea agriculturii pe suprafeţe mici; eliminarea privilegiilor parlamentare şi a imunităţilor; regândirea regulamentului de ordine interioară a Parlamentului; sprijinirea reindustrializării printr-o legislaţie coerentă care să nu mai ofere spectrului politic posibilitatea intervenţiei.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Parlamentul precedent, ales uninominal, a fost cel mai slab din ultimii 27 de ani, demonstrând că nu este o soluţie atâta timp cât nu sunt propuşi oameni cinstiţi şi competenţi. Nu contează procedura în care se realizează votarea lor, pe listă sau uninominal, contează oamenii propuşi, iar ordinea pe listă să fie decisă democratic şi transparent, în cunoştinţă de cauză.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Laurenţiu Ciocîrlan, candidat USR pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. M-am hotărât să candidez în urma invitaţiei USR de a implica oameni oneşti, care nu au făcut politică până acum. M-am înscris la organizaţia USR Vâlcea şi am participat la alegerile din organizaţie, colegii mei punctând programul propus, CV-ul nostru şi implicarea în perioada campaniei. A fost un concurs corect, un exerciţiu democratic, în urma căruia eu am ajuns pe prima poziţie la Senat. Cred că a contat foarte mult experienţa mea ca activist de mediu, organizator de proteste, ONG-ist şi om care m-am implicat în dezvoltarea comunităţilor rurale şi în general, la schimbarea societăţii noastre în bine.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Mi-am propus trei priorităţi importante pentru mine. În primul rând, realizarea unei administraţii publice transparente şi competenţe. Prin transparentizarea administraţiei se va putea stopa furtul banilor publici iar cetăţenii vor primi servicii mai bune. În acelaşi timp trebuie realizată o evaluare generală a administraţiei publice după criteriile managementului administrativ performant, trebuie definit rolul şi scopul instituţiilor şi evaluarea periodică a departamentelor şi a funcţionarilor publici astfel încât adevăraţii profesionişti din administraţie să poată să-şi facă treaba şi să nu fie descurajaţi de angajaţii care avansează pe criterii politice.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA A doua prioritate este realizarea unui turism bazat pe respectarea valorilor naturale şi culturale, turismul fiind una dintre posibilităţile de dezvoltare a României şi în particular ale judeţului Vâlcea, acesta având un potenţial deosebit, cu arii naturale, monumente naturale şi de patrimoniu care nu sunt puse în valoare, turismul dezvoltându-se haotic. Realizarea unei legislaţii clare în domeniul protejării patrimoniului natural şi cultural şi respectarea acesteia, va fi baza dezvoltării unui turism durabil şi profitabil.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA A treia prioritate este dezvoltarea unei agriculturi ecologice bazate pe lanţuri scurte de producţie şi valorificare. Fermele mici şi mijlocii pot hrăni sănătos populaţia României şi pot oferi locuri de muncă cu condiţia organizării cât mai bune a procesării produselor agricole şi comercializării lor. Integrarea micilor producători se poate face prin stimulente pentru asociere, parteneriate şi prin creşterea capacităţii de accesare a resurselor de capital şi know-how, fermierii mici si mijlocii fiind dezavantajaţi în acest moment, inclusiv la accesarea fondurilor europene. Pragul de eligibilitate la PNDR de 8.000 de euro producţie standard îi lasă pe 97% din fermieri fără ajutor şi susţinem coborârea acestui prag precum şi asistenţa sub formă de maşini agricole, educaţie agricolă şi servicii de consiliere şi consultanţă.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Faţă de alegerile anterioare, votul pe liste ar fi trebuit să fie o opţiune mai bună în sensul în care partidelor vechi li s-a oferit şansa de a-şi face curăţenie şi să trimită oameni noi, capabili şi oneşti. Din păcate, partidele vechi au preferat să-şi facă alte partide clone unde i-au trimis pe cei care n-au avut loc pe lista iniţială. Din acest punct de vedere, votul pe listă nu este cea mai buna soluţie, depinzând foarte mult de democraţia interioară a fiecărui partid. USR a reuşit să facă alegeri democratice, propunând oameni integri şi competenţi. Bineînţeles, există şi alte variante mai democratice dar acestea trebuie discutate cu atenţie în cadrul viitorului parlament.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Dumitru Cornoiu, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Candidatura ca independent a fost determinată de dorinţa de a duce gândurile vâlcenilor spre analiză, în adevărata lor manifestare, către Camera Deputaţilor. Cred că individualitatea în exprimare este o notă de creativitate umană, care trebuie promovată aşa cum o oferă sursa-omul. Ca independent mă simt confortabil în exprimare şi decizie (neinfluenţat de structuri ce mi-ar putea altera exprimarea).

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Având în vedere expertiza mea în domeniul social, voi contribui la eliminarea inadvertenţelor legislative în: asigurări sociale, ocupare şi formare profesională, asistenţă socială şi securitate şi sănătate în muncă. Voi propune legi simple şi pe înţelesul cetăţenilor. Voi propune legi ce presupun corelarea intervenţiilor interinstituţionale, care vor mări viteza de răspuns în faţa cetăţenilor. Revitalizarea agriculturii prin asocierea proprietarilor cu terenuri de mici dimensiuni pentru înfiinţarea fermelor zootehnice, pomicole, viticole ş.a reprezintă una dintre priorităţile mele. Voi propune standardul ocupaţional 'administrator bunuri agricole', care va contribui la asigurarea unei asocieri garantate a cetăţenilor, oferind cunoştinţe juridice, tehnice şi economice.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Votul pe listă nu evidenţiază opţiunea pentru un anumit individ. În felul acesta, alegând liste, indivizi cu diferite capacităţi intelectuale şi nivel profesional vor putea să beneficieze de aceleaşi avantaje sau dezavantaje electorale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA Romeo Rădulescu, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 1. Am decis să candidez independent datorită faptului că votul pe listă este orientat foarte mult către nepotisme şi spirit de gaşcă, cel puţin aşa se explică listele propuse de marile partide la Vâlcea. Cred cu tărie că cetăţenii trebuie sa fie reprezentaţi de oameni profesionişti, cinstiţi şi care să nu aibă probleme cu justiţia.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 2. Programul meu se bazează pe ceea ce eu pot face pentru vâlceni, sprijin pentru dezvoltarea staţiunilor balneoclimaterice, sprijin pentru finalizarea lucrărilor la pârtia de schi de la Vidra precum şi ajutorarea producătorilor şi administraţiilor locale în dezvoltarea capacităţilor de stocare şi procesare a cerealelor, fructelor şi legumelor prin construirea unor depozite frigorifice şi silozuri. Ştiu ce am de făcut, am experienţa necesară şi voi face tot ceea ce îmi va permite legea pentru a mă ţine de promisiuni.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA 3. Sunt adeptul Oamenilor, nu al listelor, mereu am susţinut votul uninominal şi cred că e un regres al clasei politice promovând votul pe listă, în spatele acestor liste sunt "ascunşi" de cele mai multe ori oameni uşor de manipulat şi mai ales aceştia nu vor reprezenta în viitor niciun pericol pentru şefii care i-au pus pe liste.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: exit poll bucuresti exit poll vrancea exit poll valcea exit poll vaslui exit poll tulcea exit poll timis exit poll teleorman exit poll suceava exit poll sibiu exit poll salaj exit poll satu-mare exit poll prahova exit poll olt exit poll neamt exit poll mures exit poll mehedinti exit poll maramures exit poll ilfov exit poll iasi exit poll ialomita exit poll hunedoara exit poll harghita exit poll gorj exit poll giurgiu exit poll galati exit poll dolj exit poll dambovita exit poll covasna exit poll constanta exit poll cluj exit poll calarasi exit poll caras-severin exit poll buzau exit poll braila exit poll brasov exit poll botosani exit poll bistrita exit poll bihor exit poll bacau exit poll arges exit poll arad exit poll alba exit-poll diaspora exit-poll 2016 exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll alegeri parlamentare exit-poll rezultate alegeri parlament rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri senat REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri parlamentare rezultate alegeri alegeri parlamentare 2016 alegeri parlamentare rezultate alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VALCEA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VÂLCEA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE JUDEȚE alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2016 rezultate alegeri rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri senat rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri parlament exit-poll exit-poll alegeri parlamentare exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll 2016 exit-poll diaspora alegeri parlamentare 2016 rezultate alba ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARAD ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARGEȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate bacau alegeri parlamentare 2016 rezultate bihor alegeri parlamentare 2016 rezultate bistrita ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BOTOȘANI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRAȘOV ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRĂILA alegeri parlamentare 2016 rezultate buzau ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CARAȘ-SEVERIN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CĂLĂRAȘI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CLUJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CONSTANȚA alegeri parlamentare 2016 rezultate covasna ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DÂMBOVIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DOLJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GALAȚI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GIURGIU ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GORJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HARGHITA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HUNEDOARA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IALOMIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IAȘI alegeri parlamentare 2016 rezultate ilfov ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MARAMUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate mehedinti ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate neamt alegeri parlamentare 2016 rezultate olt alegeri parlamentare 2016 rezultate prahova alegeri parlamentare 2016 rezultate satu-mare alegeri parlamentare 2016 rezultate salaj alegeri parlamentare 2016 rezultate sibiu alegeri parlamentare 2016 rezultate suceava ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TELEORMAN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TIMIȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate tulcea ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VASLUI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VÂLCEA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close