Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Ce au promis candidații la ALEGERI PARLAMENTARE 2016

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Ce au promis candidații la ALEGERI PARLAMENTARE 2016

11 Dec 2016   •   20:08
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Ce au promis candidații la ALEGERI PARLAMENTARE 2016
Sursa foto: foto: pixabay.com

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Amendarea Legii viei şi vinului, refacerea structurii feroviare, finalizarea Canalului Siret - Bărăgan şi refacerea rutelor destinate turismului agromontan, calificarea tinerilor în funcţie de necesităţile naţionale şi asigurarea locurilor de muncă pentru absolvenţi sunt priorităţile candidaţilor în alegerile parlamentare situaţi pe primele locuri ale listelor depuse de partide în judeţul Vrancea şi care au răspuns întrebărilor AGERPRES.REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe fiecare județ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA Întrebările AGERPRES au fost:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 1.Care sunt motivele pentru care partidul dvs. v-a selectat pentru a ocupa această primă poziţie pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor/Senat?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 2. În ce constă proiectul pe care îl oferiţi dumneavoastră alegătorilor? Care sunt, pe scurt, principalele priorităţi pe care vă propuneţi să le urmăriţi pe durata mandatului de parlamentar?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 3.Care este părerea dvs. despre votul pe listă de candidaţi? Care consideraţi că sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de vot comparativ cu cel uninominal?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA Cristian Voicu, candidat ALDE pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA1. Pe baza experienţei profesionale, integrităţii morale şi expertizei socio-profesionale asimilate inclusiv în Vrancea, unde am zburat în calitate de elev-pilot pe aerodromul Focşani, am fost selectat pentru a ocupa prima poziţie pe lista de candidati ALDE Vrancea.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 2. Cu experienţa acumulată în calitate de Director General al Direcţiei Generale de Transport Aeronaval din Ministerul Transporturilor şi de licenţiat în economie am prezentat în campania electorală proiecte care ar trebuie incluse întro strategie naţională în transporturi, proiecte care includ şi Vrancea. Vizez ca viitorul Parlament să aprobe o asemenea lege privind Strategiei Naţionale pentru Transporturi a cărei implementare să garanteze o infrastructura feroviară, care să includă şi activarea nodurilor CFR Mărăşeşti si Adjud, finalizarea Canalului Siret-Bărăgan, redeschiderea aerodromului Focşani, refacerea rutelor destinate turismului agromontan.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA O altă componentă a programului meu vizează calificarea superioara a tinerilor. După îndelungi dezbateri academice, forumuri şi emisiuni Tv am putut identifica veriga lipsa dintre absolvent şi angajator. Pentru ca această verigă să existe şi să producă efecte voi promova în Parlamentul României un proiect de lege care să garanteze tinerilor că vor obţine locul de muncă specific calificării iniţiale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 3.Avantajul votului pe lista înseamnă valorificarea forţei unui partid, iar votul uninominal se bazează pe competenţele socio-profesionale ale candidatului. Ambele au şi puncte pozitive, dar şi negative. Cred că situaţia socio-politică poate duce, spre binele şării la una ori alta dintre variante.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA Stelian Ferariu, candidat ANR pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 1. Decizia de a intra în această formaţiune politică am luat-o în urma discuţiei prieteneşti cu generalul Bălăceanu care mi-a propus să fiu alături de el în ANR. Iniţial am promis că îl voi susţine, ulterior, după ce mi-am exprimat adeziunea am acceptat să fiu înscris pe lista de candidaţi la Senat. Motivele sunt simple: este o formaţiune politică care are în componenţă valori, cei mai mulţi, inclusiv eu, nu au făcut politică, nu sunt oameni compromişi ori cercetaţi penal, doresc o politică cinstită şi curată.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 2. Aşa cum, în calitate de militar activ, acum general în rezervă, am slujit cauza ţării şi armata, aşa doresc ca şi senator să mă pun în slujba armatei şi poporului din care mă trag şi pe care-l respect din toată fiinţa mea. Eu nu ofer proiecte alegătorilor, ci doar obiective care, de altfel, sunt ale alianţei. Singurul lucru de care-i asigur este acela că-mi voi face cu seriozitate datoria. De unul singur pot propune, dar nu pot face proiecte. Acestea se vor realiza după ce vom finaliza structura filialei şi organizaţii pe teritoriul judeţului. Fiind vrâncean, cu domiciliul stabil în Coteşti, cred că nu-mi va fi deosebit de greu constituirea structurală.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 3. Votul pe lista de candidaţi este o soluţie a momentului, dar care nu reflectă o realitate. Poate că, de aceea, vedem grupuri de oameni cu semne distinctive de partid ce împart pliante şi alte materiale electorale promovând un anume partid. Cred că românul trebuie să voteze OMUL în care are încredere, pe care-l cunoaşte, care poate să-l reprezinte şi este de lângă el. Tipul actual de vot avantajează partidele colos şi dezavantajează partidele mici ori mai puţin cunoscute.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA Încerc să determin pe cei ce vor hotărî soarta celor ce îi vor vota să acţioneze pentru a ne aduce copii acasă, pentru ca părinţii să se întoarcă la cea mai mare avere, copiii, să ştergem lacrimile de pe obrazul omului simplu. M-am săturat de a vedea cum ţara este prădată, jefuită cu buna ştiinţă a celor ce au condus de atâţia şi atâţia ani, doresc să trăiesc într-o ţară care este şi a mea, cu conducători demni, integri care pentru greşelile lor să fie excluşi definitiv din viaţa publică, iar pentru cei ce îşi pun priceperea în folosul naţiunii să fie respectaţi şi promovaţi. Prea mulţi vorbesc mult prea mult, iar acţiunile concrete sunt lăsate pe plan secund. Cred, sunt sigur, că ANR poate fi o soluţie pentru viitor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA Virgil Bălăceanu, candidat ANR pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 1. Consider că temeiul desemnării mele pentru candidatura este legat, indisolubil, de cariera militară, expertiza în domeniul apărării şi educaţia primită sub semnul strict al demnităţii, onoarei, cinstei şi corectitudinii. Menţionez că sunt primul general al armatei romane care a comandat o brigadă multinaţionala, SEEBRIG, am fost comandant a două brigăzi naţionale, am lucrat la cartierul general NATO şi sunt absolvent al Colegiului de Război al Forţelor Terestre Americane. Am absolvit, de asemenea, Universitatea de Apărare şi facultatea de filozofie-istorie.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 2. Proiectul cel mai important pe care îl voi susţine îl prezintă pachetul legislativ privind reconsiderarea apărării teritoriale a României, constituirea rezervei voluntare şi înfiinţarea Gărzii Naţionale a României. Pe de alta parte este imperios necesar ca o categorie evident defavorizată, soldaţii profesionişti, să se bucure de o salarizate decentă, salariul acestora fiind sub cuantumul salariului minim pe economie. Candidând pentru Vrancea, am în vedere şi amendarea Legii viei şi vinului în sensul sprijinirii micilor fermieri. Voi milita activ pentru stoparea vânzării şi arendarea pământului românesc de către străini şi restaurarea patrimoniului naţional asupra pământului şi resurselor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA 3. Consider că până la însănătoşirea vieţii politice româneşti şi controlul corupţiei, votul pe liste trebuie menţinut pentru responsabilizarea partidelor privind respectarea strictă a criteriilor de integritate. Eşecul evident al alegerilor uninominale obligă la aşteptarea momentului dorit al maturizării şi responsabilizării clasei politice româneşti.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close