Antena 3 CNN Politică CTP, despre protestul de la Parlament: "Nu e o mişcare spontană a oamenilor, e o acțiune organizată de partidul AUR"

CTP, despre protestul de la Parlament: "Nu e o mişcare spontană a oamenilor, e o acțiune organizată de partidul AUR"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că protestul de marţi, de la Parlament, nu este o mişcare spontană, a unor oameni nemulţumiţi, ci "o acţiune de partid organizată de AUR".

de Milena Niță    |   

Jurnalistul mai spune că cel mai îngrijorător e faptul că reprezentanţii acestui partid sunt dedați și înclinați violenței, potrivit digi24.ro.

"Este o consecință a libertății. Nu trebuie să ne mire ceea ce vedem. O astfel de manifestație nu putea avea loc înainte de 1989. 

Nu putea avea loc nici manifestația din 2017. Am intrat în regimul libetății: totul are un preț. O astfel de manifestare face parte din prețul libertății.

Ce este îngrijorător e că cei din AUR sunt dedați și înclinați violenței.

CTP: "Firește că Simion și ciracii săi capitalizează acum voturi"

Să pătrundă cineva în Parlament nu s-ar putea face numai cu complicitatea forțelor de ordine. Mai depinde de faptul că la guvenare se găsesc PSD și PNL. 

În felul acesta, AUR se situează într-o poziție violentă, fiind partidul de opoziție. USR nu mai contează. Firește că Simion și ciracii săi capitalizează acum voturi.

Acesta nu e un protest al oamenilor, un protest spontan. Nu! E o acțiune organizată de partidul AUR”, a declarat marţi gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Protestatarii împotriva legii certificatului verde au spart cordonul de jandarmi şi au forţat intrarea în Parlament

Mulţimi de protestatari au intrat în curtea Palatului Parlamentului, marţi, după ce au înconjurat clădirea, ei protestând faţă de introducerea certificatului verde.

Printre protestatari sunt şi susținători AUR au intrat în curtea Palatului Parlamentului, după ce au spart cordonul de jadarmi.

Este vorba despre participanții la protestul anunțat de AUR față de introducerea certificatului verde și de impunerea restricțiilor COVID.

Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu protest
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai