Antena 3 CNN Externe Dumitru Panait trăia pe străzile din Florența, din mila italienilor. Pe 2 ianuarie, trupul său nemișcat a atras atenția unui trecător. Însă a fost prea târziu pentru românul de 49 de ani!

Dumitru Panait trăia pe străzile din Florența, din mila italienilor. Pe 2 ianuarie, trupul său nemișcat a atras atenția unui trecător. Însă a fost prea târziu pentru românul de 49 de ani!

Un roman a murit de frig pe o strada din Florența, în primele ore ale anului 2020.

Presa italiană scrie că trupul sau nemiscat a atras atentia unui trecator italian, care a sunat la urgente. Potrivit Il Mattino, românul se numește Dumitru Panait si avea 49 de ani.

Românul a fost găsit de echipajul de pe ambulanță pe via Santa Caterina d'Alessandria și a fost transportat la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

O ancheta a fost deschisa, dar se pare că barbatul a murit în urma unui stop cardiat cauzat de hipotermie. Mai mult, pe trupul său nu există indicii cum că ar fi fost supus unei agresiuni. În hainele sale a fost gasit actul de identitate si o suma de bani.

Zona in care a fost gasit romanul este cunoscuta de politisti ca fiind una populata cu oameni ai strazii.

Municipalitatea Florența face precizări că românul nu era în atenția serviciilor sociale din oraș.


 

Subiecte în articol: hipotermie om al strazii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă