Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care tatăl din Chiajna este scos din casă și începe să plângă, după ce a stat 28 de ore baricadat cu fetița sa de cinci ani și a amenințat că se aruncă în aer

Momentul în care tatăl din Chiajna este scos din casă și începe să plângă, după ce a stat 28 de ore baricadat cu fetița sa de cinci ani și a amenințat că se aruncă în aer

Tatăl din Chiajna a fost scos din casă de polițiști, după 28 de ore în care a stat baricadat cu fetița sa de cinci ani și a amenințat inițial că va arunca totul în aer.

de Mia Lungu    |   

Bărbatul a fost scos din locuință și a izbucnit în lacrimi atunci când a fost preluat de echipajele medicale care l-au evaluat la fața locului.

Cu câteva minute înainte, avocata sa, care l-a convins să se predea și să elibereze copilul, a declarat că tot conflictul ar fi fost declanșat de soția bărbatului, care ar fi sărit cu cuțitul la el, în timp ce acesta își ținea în brațe fiica.

Avocata susține că acest lucru i-a fost relatat chiar de fetița de cinci ani.

Citește și: Un tată a amenințat că își va ucide fetița de cinci ani, în Ilfov. Copila a fost eliberată la peste 28 de ore de când bărbatul s-a baricadat în casă

Eliberarea fetiţei a avut loc la scurt timp după ce în locuinţă a intrat o avocată cu care bărbatul a fost de acord să comunice.

După ce bărbatul a eliberat copilul, aceasta le-a spus jurnaliștilor că îl va reprezenta în continuare pe individ, pe care îl cunoaște ca fiind „un om blând”.

De asemenea, ea a mai spus că micuţa va rămâne, deocamdată, în grija bunicii şi a unei mătuşi.

 

Subiecte în articol: Chiajna baricadat fetita lacrimi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept