Antena 3 CNN Be EU Comisia de sănătate din PE, schimburi de opinii cu Comisia Europeană, pentru noul tratat internațional privind pandemiile

Comisia de sănătate din PE, schimburi de opinii cu Comisia Europeană, pentru noul tratat internațional privind pandemiile

Sabina Iosub a prezentat, miercuri seara, la Antena 3, în emisiunea Be EU Info, principalele noutăți din Parlamentul European. Săptămâna aceasta legislativul european lucrează în comisiile de specialitate și în grupurile parlamentare.

Comisia de sănătate din PE, schimburi de opinii cu Comisia Europeană, pentru noul tratat internațional privind pandemiile
Sursa foto: Antena 3
de Sabina Iosub    |    08 Dec 2021   •   22:12

Comisia de sănătate, siguranță alimentară și mediu a avut schimburi de opinii cu Comisia Europeană pe tema rezultatului Adunării Mondiale a Sănătății și pe pregătirile pentru noul tratat internațional privind pandemiile.

Comisia de control bugetar a avut în centrul discuției felul în care au fost folosiți banii din bugetul general anul trecut. Dezbateri au avut loc cu Janusz Wojciechowski, comisarul responsabil de agricultură și cu Johannes Hahn, comisarul responsabil pentru buget și administrație.

Pe de altă parte, comisia de dezvoltare regională a avut o audiere, cu participarea primarilor din orașe și comune, pe tema instrumentelor Uniunii Europene și redresării după COVID-19.

Mâine, președintele Parlamentului European, David Sassoli merge la Paris pentru o întâlnire bilaterală cu premierul Franței, Jean Castex. Și tot mâine are loc o conferință a președinților Parlamentului European cu Guvernul francez.

Săptămâna ce vine Parlamentul European se reunește în plen, la Strasbourg.

 

×
Subiecte în articol: Be EU Info Parlamentul European
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close