Antena 3 CNN Coronavirus Caravana "Blood Network" a ajuns în Bucureşti. Donatorii vor primi bilete la Untold sau Neversea

Caravana "Blood Network" a ajuns în Bucureşti. Donatorii vor primi bilete la Untold sau Neversea

Caravana "Blood Network" a ajuns în Bucureşti. Cei care s-au programat din timp pentru a dona sânge sau plasmă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19 sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzii. 

Caravana "Blood Network" a ajuns în Bucureşti. Donatorii vor primi bilete la Untold sau Neversea
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    12 Sep 2020   •   10:50

Cei care s-au înscris în program sunt premiaţi cu un bilet gratuit de o zi la ediţiile de anul viitor a festivalurilor UNTOLD sau NEVERSEA.

Tinerii au început să se prezinte de la primele ore ale dimineții, de la 7: 30 de când s-a deschis centrul, asta pentru că cei mai mulți își doresc uun bilet la unul dintre festivaluri.

Aproximativ 50 de persoane vor dona sânge și plasmă 

Donatorii nu au venit singuri, au venit chiar și împreună cu părinții, care au donat pentru a primi și ei un bilet la UNTOD sau Neversea. Sunt aproximativ 50 de persone care vor dona astăzi și mâine plasmă. 

Un singur bolnav de coronavirus are nevoie de trei unități de plasmă pentru a fi vindecat. Cei care nu reușesc să ajungă azi au la dispoziție și ziua de mâine, până la ora 13:30. 

Caravana "Blood Network" a ajuns în Bucureşti. Donatorii vor primi bilete la UNTOD sau Neversea

×
Subiecte în articol: Blood Network Untold
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close