Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Emilian Imbri: "De Paşti o să facem ce am făcut şi anul trecut"

Dr. Emilian Imbri: "De Paşti o să facem ce am făcut şi anul trecut"

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București a spus ce se va întâmpla de Paşti, în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19. "Am senzaţia că trecem atât de rapid prin momente similare anului trecut", spune medicul.

Dr. Emilian Imbri: "De Paşti o să facem ce am făcut şi anul trecut"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    12 Mar 2021   •   21:52

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri 5.010 cazuri noi de Covid și 108 decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore de în România. Potrivit GCS, până vineri, în România, au fost confirmate 850.362 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 777.715 pacienți au fost declarați vindecați.

În acest context, dacă numărul de cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2 va continua, dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București crede că este clar cum vom petrece Sărbătorile Pascale din acest an.

"O să facem ce am făcut şi anul trecut"

"Ţineţi minte discuţia de anul trecut. Am senzaţia că trecem atât de rapid prin momente similare şi atât de rapid se succed aceste sărbători încât practic te apucă un sentiment de spaimă când te gândeşti că iar vine Paştele şi iar te gândeşti ce o să facem. O să facem ce am făcut şi anul trecut. 

"Nimeni nu trece peste sărbători precum Învierea sau Crăciunul"

Anul trecut au fost controverse, atât din partea reprezentanţilor Bisericii, cât şi din partea instituţiilor statului. Măcar să ajungem şi să fim sănătoşi, să putem trece peste aceste sărbători şi să nu ajungem în a face atât de multe dorinţe ale noastre, mersul în cluburi, în baruri, să se amestece cu nemulţumirea faptului că nu putem merge la Înviere. Nimeni nu trece peste sărbători precum Învierea sau Crăciunul", a spus dr. Emilian Imbri, citat de DC News.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close