Antena 3 CNN Coronavirus Răsturnare de situaţie în cazul fermierului amendat că nu trecuse ora pe declarație. Poliţia: Nu avea ce să caute la Timişoara

Răsturnare de situaţie în cazul fermierului amendat că nu trecuse ora pe declarație. Poliţia: Nu avea ce să caute la Timişoara

Fermierul Gelu Barna, amendat cu 5.000 lei de polițiști în urmă cu câteva zile pentru că nu a trecut în declaraţie intervalul orar în care își muncește terenul, ar fi apelat 112 pentru a reclama că este o victimă a abuzurilor poliției, iar oamenii legii explică acum că, de fapt, motivul sancţionării este altul.

Răsturnare de situaţie în cazul fermierului amendat că nu trecuse ora pe declarație. Poliţia: Nu avea ce să caute la Timişoara
de M.Z.    |    13 Apr 2020   •   12:37

IPJ Timiș spune că nu este vorba despre faptul că bărbatul nu trecuse ora întoarcerii în declaraţie, ci este vorba de locul în care se afla, iar omul nu îşi poate justifica prezenţa la Timişoara, deşi o trecuse în declarație.

"Bărbatul nu a putut să-şi justifice prezenţa în Timişoara (marţi, n.r.) şi a fost sancţionat cu suma de 5.000 de lei, conform articolului 3 alineat 1 litera a din Ordonanţa militară nr. 3", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă, potrivit agerpres.ro.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că merge la semănat într-o localitate de lângă Timişoara.

Fermierul a reclamat în presa locală că ar fi fost amendat pentru că nu avea menţionat în declaraţia pe propria răspundere intervalul orar cât va dura în acea zi deplasarea sa la activităţile agricole şi consideră că s-a comis un abuz asupra sa, rezervându-şi dreptul de a contesta amenda.

"Eu pot să demonstrez că aveam ce căuta în Timișoara la ora aceea. Sunt curios cum o scaldă domnul polițist", a replicat Gelu Barna pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: amenda coronavirus fermier
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close