Antena 3 CNN Coronavirus Cum se poate face educaţie modernă în şcoli. Patru paşi simpli, în viziunea PSD

Cum se poate face educaţie modernă în şcoli. Patru paşi simpli, în viziunea PSD

Conectarea şcolilor la internet, cumpărarea de tablete cu abonament la internet sau digitalizarea resurselor educaţionale sunt câţiva dintre paşii simpli care se pot face pentru o educaţie modernă, spune PSD, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Cum se poate face educaţie modernă în şcoli. Patru paşi simpli, în viziunea PSD
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2020   •   10:35

"4 pași simpli pentru educație modernă:

? Programul național privind achiziția de laptopuri sau tablete cu abonament la internet pentru dotarea elevilor, studenților și cadrelor didactice.

?Programul național pentru conectarea școlilor la internet a tuturor unităților și instituțiilor de învățământ, cu precădere a celor preuniversitare din localități situate în mediul rural, mediul urban cu până la 10.000 de locuitori, precum și celor din zone izolate și/sau defavorizate.

?Program privind Digitalizarea resurselor educaționale prin realizarea unui sistem integrat de e-Learning bazat pe o platforma open-source, cu facilități de videoconferință incluse.

?Programul național de învățământ TVR Educațional – acces gratuit la educație pentru toți elevii din România – prin realizarea unei Platforme educaționale digitale multimedia și a unei Biblioteci virtuale multimedia în colaborare cu Televiziunea Română, destinate elevilor, cadrelor didactice și familiei", este mesajul transmis sâmbătă de PSD, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: digitalizare şcoli internet
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close