Antena 3 CNN Coronavirus Reacția unei polițiste atunci când a aflat că persoana pe care a oprit-o în trafic era un medic: "Am onoarea să vă salut"

Reacția unei polițiste atunci când a aflat că persoana pe care a oprit-o în trafic era un medic: "Am onoarea să vă salut"

O polițistă, care a oprit o persoană în trafic pentru a-i verifica actele și a aflat apoi că e medic, a avut o reacție demnă de laudă.

Reacția unei polițiste atunci când a aflat că persoana pe care a oprit-o în trafic era un medic: "Am onoarea să vă salut"
Sursa foto: Facebook/ MAI
01 Apr 2020   •   15:12

Alexandra a oprit, marți, un autoriturism pentru control în zona Piața Unirii. A păstrat distanța recomandată și a cerut să-i fie arătate documentele impuse de autorități.

Dialogul dintre polițistă și medic:

- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.

- Bună dimineața! Uitati cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

- Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!

- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

"Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani. Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet. Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!", au scris reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook.

×
Subiecte în articol: politista medic coronavirus
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close