Antena 3 CNN Coronavirus Și-a transformat locuința într-un loc de camping cu piscină, după ce vacanța de Paște i-a fost anulată din cauza pandemiei

Și-a transformat locuința într-un loc de camping cu piscină, după ce vacanța de Paște i-a fost anulată din cauza pandemiei

O tânără de 29 de ani, care trebuia să plece în vacanță alături de familie, de Paște, și-a transformat locuința într-un loc de camping, ca urmare a restricțiilor impuse de autorități în perioada pandemiei de coronavirus.

Și-a transformat locuința într-un loc de camping cu piscină, după ce vacanța de Paște i-a fost anulată din cauza pandemiei
Sursa foto: Pexels
15 Apr 2020   •   15:08

Lisa Mackinnon s-a gândit să organizeze ceva special acasă, de ziua fetiței sale, care împlinește șase ani, având în vedere că nu pot sărbători în afara locuinței.

Astfel, tânăra mamă și-a transformat living-ul într-un loc de camping, a instalat corturi, o piscină, a pus iarbă, frunze, bușteni și tot felul de alte lucruri pe care le găsești în pădure.

Petrecerea "în natură" s-a întins pe o perioadă de 3 zile, până de Paștele catolic, iar părinții și cei trei copii s-au distrat foarte tare, potrivit TheSun.

După ce a petrecut o zi întreagă să transforme living-ul într-ul loc de camping, Lisa a povestit că fetița ei a fost "în șoc" când a descoperit surpriza pentru ziua ei. 

Când a văzut totul, vineri dimineața, a început să strige "e minunat" și era în șoc. "Și când au venit și ceilalți doi copii au rămas fără cuvinte. Le-a plăcut foarte mult și au continuat să ne mulțumească și să ne întrebe dacă putem ține living-ul decorat astfel cât mai mult timp", a povestit Lisa.

×
Subiecte în articol: coronavirus camping piscina Paste
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close