Antena 3 Coronavirus Omagiu pentru cei aflați în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului. "Mulțumesc!" va fi proiectat în fiecare seară pe Turnul Eiffel

Omagiu pentru cei aflați în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului. "Mulțumesc!" va fi proiectat în fiecare seară pe Turnul Eiffel

27 Mar 2020   •   14:07
Omagiu pentru cei aflați în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului. "Mulțumesc!" va fi proiectat în fiecare seară pe Turnul Eiffel

Începând de vineri, Franța va omagia toate persoanele mobilizate împotriva noului tip de coronavirus, prin afişarea cuvântului "Mulţumesc" pe Turnul Eiffel, a anunţat primăria capitalei franceze, informează AFP.

Totodată, vor fi proiectate și mesaje care să  îndemne populația să stea acasă.

"Începând de vineri, în toate serile, de la orele 20:00 până la orele 23:00, Turnul Eiffel va omagia toate persoanele mobilizate în faţa COVID-19, proiectând mesaje de recunoştinţă şi îndemnuri de a rămâne acasă", a precizat primăria Parisului într-un comunicat.

"La orele 20:00, "Mulţumesc" va fi afişat pe Turnul Eiffel ca omagiu pentru cadrele medicale, poliţişti, jandarmi, pompieri, ambulanţieri, membri ai serviciilor de securitate, soldaţi, casieriţe şi casieri, gunoieri, comercianţi, curieri, voluntari, asociaţii, parizieni şi pariziene, pentru toţi cei mobilizaţi împotriva COVID-19", se detaliază în comunicat.

"Vor urma, de la 20:30 până la 23:00, două mesaje în alternanţă, în franceză şi în engleză, pentru a aminti că limitarea la minimum a deplasărilor în afara locuinţei contribuie la salvarea de vieţi: 'Restez chez vous', 'Stay at Home'" (Staţi acasă).

Epidemia de COVID-19 s-a agravat în Franţa. Joi, într-un interval de 24 de ore s-au înregistrat 365 de decese, printre care și o adolescentă de 16 ani.

De la începutul epidemiei, Franța a înregistrat în total 1.700 de morţi din cauza COVID-19. 
 

×
Subiecte în articol: Turnul Eiffel omagiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close